Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monislawa7

Romantyczne pomysły na pierwszy raz...

Polecane posty

No to tak... Ja i mój chłopak bardzo się kochamy... On ma 22 lata ja 17, on już miał swój pierwszy raz za sobą ja jednak nie. Chciałabym się z Nim kochac w tę sobotę, zorganizowałam wolną chatę. Chciałabym go zaskoczyc, zrobic niespodziankę, żeby pamiętał nasz pierwszy raz do końca życia, a mianowicie mam w planach poobklejac pokój czerwonymi serduszkami z napisem "Kocham Cię" itp. zorganizuję świeczki (dużo świeczek) i płatki róż, no ale na tym moje pomysły się kończą nie mam pojęcia co mogłabym jeszcze wymyślic jak się do tego zabrac, kolację? Jak tak to z czego? Błagam o pomoc... Na prawdę nie wiem co wymyślic jeszcze... Za każdą odpowiedź z góry dziękuję...

Gość sfgggggggsdfgsd
Do naóki guwaniaro sie wes a nie tótaj wypisójesz jakieź swe faneberjie.Gnojek cie zapłodni i tyle z tego będzie.

primo wydepiluj picze secudno ogól też nogi pachy ręce palce u stóp uda tercjo seksi bielizna quatro umyj sie i sperfumuj!

sfgggggggsdfgsd rozwaliłeś/aś mi system xD Mnie wysyłasz do naUki a nawet po Polsku napisac nie potrafisz swojej wypowiedzi gratuluję tępoty;)

Gość do znawców komputerów
zapłać mu 200 zł to będzie romantyczne

Gość sfgggggggsdfgsd
Monislawa7 ty malenska nie bondz tak cwana bo mó gómka w trakcie penknie i dopiero bendziesz miała problem rzeby pisać tutaj na kafe. Jestem pewien rze w niedziele za tydzień będzie temat czy mogę być w cionrzy ;P

Gość przegrałam zycie do reszty
dobre kurrwa, takie siuśmajtki już się roochają a ja , mając 21 lat jeszcze nie 😭 ktoś mnie przebije w bezsensie życia? 😭 wieszać się?😭

Gość romairooooooo
przegrałam zycie do reszty Ja mam 23 i też jeszcze nic ;) A kto mnie przebije ?

sfgggggggsdfgsd W cionrzy to ja raczej nie będę w ciąży byc może ale to już nie wasza sprawa dziękuję za pomoc:)

nie pocieszyło mnie to jakoś :O pewnie za 2 lata będę tak samo lamentować :O co jest ze mną koorwa nie tak?😭

romairooooooo przegrałam zycie do reszty Ja mam 23 i też jeszcze nic A kto mnie przebije ? ja cie mogę przebić moją miotłą :classic_cool:

Gość sfgggggggsdfgsd
Monislawa7 A co mrze twuj hłopak bendzie w cionrzy? Zobaczysz ze sie doigrasz-do ksionrzek jak ci starszy kolega radzi.Na pierwszy raz znajdziesz jeszcze czas.

Gość romairooooooo
piczekson Nie dziękuje :P Miotłę mam swoją i wolę swoją niż twoją.

Gość moze koślawa żeś i garbata
ohooo już się znalazł jakiś chojrak co to was przebijac miotłą chce :D cóż, kazda potwora znajdzie swojego amatora :D to nic, że to jakaś niedorajda życiowa z kafe, mieszkająca z matką zapewne :D pewnie jeszcze ma pryszcze na głowie, tłuste brzuszysko i jest ostatnim kaszalotem

Gość dffdsfsd
droga autorko, to facet powinien planowac 1 raz swojej dziewczyny i obmyslac jak co i do czego ;d a nie ty, dla mnie to żałosne i tyle..

mieszkam z rodzicami a co zazdrościsz ? ciebie pewnie twój sponsor w zamian za wikt i opierunek bolcuje co noc i jeszcze kolegom wynajmuje :D

Gość wypiertalaj krokiem baletowym
droga autorko, to facet powinien planowac 1 raz swojej dziewczyny i obmyslac jak co i do czego ;d a nie ty, dla mnie to żałosne i tyle.. facet? myslisz ze facet planuje takie rzeczy, to ty jestes zalosna :O

tylko nie potwora:O koślawa i garbata też nie!😠 problem leży zupełnie gdzie indziej :O