Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CCC dla OOO i BBB

Mój chłopak nie umie się całować! Czuję się jakbym mnie lizał po buzi pies :O

Polecane posty

Gość CCC dla OOO i BBB

Ehh. mój chłopak to kompletne zero jeśli chodzi o całowanie :O nie dość że wpycha język na siłę, to jeszcze okropnie się i przy okazji mnie, ślini :O jak mu delikatnie powiedzieć, że źle to robi?

Gość uwielbiam twój tyłek
kuwa to naucz go a nie się żalisz tu :O ja pindole skąd wy się bierzecie tu? :O

Gość to zalezy od czlowieka
:D Nie mów,jak znowu zacznie powiedz mu "spokojnie kochanie" i zacznij powoli,zmysłowo całować. Sam zaskoczy;) No chyba,że ma wrodzony antytalent;)

Gość olcia***
Ma chłopaka i zamiast z nim rozmawiać,to przychodzi na kafe i się żali.co za cipa.

Gość CCC dla OOO i BBB
no już nie raz próbowałam. ujęłam jego twarz w ręce, zrobiłam lekki dystans między naszymi ustami, chciałam żeby zrobił to delikatnie, ale on swoje, napiera na mnie z całej siły i wpycha język w gardło :O eeeeh, lubię się całować, ale nie lizać jak z psem :(

Nie robi tego źle, tylko inaczej niż Ty. Może poprzednia tak lubiła? zrób tak jak radzi 'to zalezy od czlowieka'

Gość CCC dla OOO i BBB
olcia*** ty się ode mnie odpierdol,jak się tylko chciałam wygadać,a poza tym jeszcze często zamiast do pochwy to wsadza mi w odbyt ,ale akurat to,to mi się podoba.

Gość CCC dla OOO i BBB
Aha... Czy to ma duże znaczenie, że mój chłopak ma na imię Fafik?? sposób całowania zależy od imienia tak jak charakter?:)

Gość CCC dla OOO i BBB
w łóżku to normalnie kurwa jest zajebisty,pcha wszędzie jak oszalały ale dochodzi zbyt wcześnie czlyi po około 5 sekundach

sa w necie wymienione rozne sposoby calowania;d otworzcie net,usiadzcie i powiedz,ze chcesz sie kazdym sposobem z nim calowac ;D Mozesz przy jakims takim delikatnym i fajnym sposobie,ktory Ci sie najbardziej spodoba,zaznaczyc,ze to najbardziej lubisz ;]

Gość olcia***
Wy to chyba macie po 14 lat.

Gość CCC dla OOO i BBB
No Fafik to ma już 13 lat :O już długo nie pociągnie, te stworzenia wcześnie zdychają :O

Gość CCC dla OOO i BBB
a ja wypraszam sobie, bo mam 44 i chuuj wam do tego :O

A tak pisząc w Twoim temacie,jesli slini i nawilza to ok;D Zaobserwowalam takie zjawisko,ze jeden mnie nawilża,a drugi wręcz wysusza moje usta xD

Gość ghiacciolo
A ja odsunęłam się od niego i z (takim słodkim rozczulonym uśmiechem) powiedziałam: 'heej skarbie nie ciśnij tak, bo połamiesz mi szczękę' i podziałało ;P humor zawsze działa, nie ma co się spinać o takie rzeczy.

Gość gość
Że zboki to jeszcze się ślinią ludzie z kim wy się zadajecie ja wam powiem z kim z nikim bo faceci są k***a nikim