Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajkaaa

roda z oragne! Ktoś chętny katowice/bytom???

Polecane posty

Gość zapytajkaaa

Jak w temacie Chciałabym się wybrać na środy z orange. Najlepiej na film JESTEM BOGIEM. Mam kod orange - 2 bilety w cenie 1. Ale moje koleżanki są zajęte... Jest tu jakaś dziewczyna chętna, że by iść...? Bo samej to mi tak głupio..

Gość zapytajkaaa
oczywiście w temacie miała być "środa". A konkretniej ta środa: 20 kwietnia. Ja mam w bliskiej odległości silesię albo agorę w bytomiu i tam bym się chętnie wybrała....

Gość zapytajkaaa
nooo bo jak już sie złapałam na ta promocje to fajnie byłoby ją wykorzystać :) Ale się przecież nie sklonuję ;)

Gość zapytajkaaa
hmmm..... Na pewno jest jakaś dziewczyna z katowic/bytomia która chce sie wybrać w środę do kina:):)

Gość onnnaaaaaaaaaa
Hej. W sumie to chętnie bym się wybrała do kina:) jestem z Katowic. Ale na pewno nie masz jakiejś koleżanki? Kolegi może? Może uda ci się kogoś znaleźć:) A może mama? Ja tam czasem z Mama do kina się przejde:) Zwł. ze rzadko sie widzimy, qix lubię Ja czasem wyciągnąć

Gość zapytajkaaa
Noo właśnie z kolegą żadnym nie chcę... Bo wtedy sie robią układy już-nie-koleżeńskie;) A koleżanki mam tylko nie do opcji kino akurat... Bo właściwie wszystkie maja już mężów albo zaraz-mężów i tak w kwesti kinowej zostałam sama sobie;) Także jakbyś była chętna to się bardzo cieszę :)

Gość zapytajkaaa
Szkoda, że nikt nie jest chętny... Trudno, obejrzę sobie jakiś film na kompie... PS dziś widziałam "Salę samobójców" i z czystym sumieniem radzę ją sobie odpuścić;)