Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uytutuytyutuyt

Czy ktoś pracuje w cyfrze +? chodzi o umowę.. nie mogę przez to spać

Polecane posty

Gość uytutuytyutuyt

podpisałam dziś umowę. ale w klient mial czasowe zameldowanie co teraz?

Gość uytutuytyutuyt
naprawdę nie ma tu zadnej takiej osoby z branży? albo chcoiaż z innej telewizji ltp

Gość szuszuszu
nie znam się na umowach,ale może zadasz pytanie jaśniej,bo jak ktoś tu zaglądnie to się nie połapie,przeczytaj co napisałaś w pierwszym poscie

Gość uytutuytyutuyt
jestem pracownikiem cyfry +. podpisałam umowę z klientem. na dowodzie miał czasowe zameldowanie. Jak później się okazało zrobiłam bląd ponieważ mogę podpisać umowę tylko z osobą ze stałym zameldowaniem. Dlatego pytam co powinnam w tej sytuacji zrobić

Gość kilim
wg. mnie pojechać tam gdzie umowe spisywałes i sprostowac wszystko,wytłumaczyć ze zrobiłes błąd i poprosić o dowod innej osoby tam mieszkającej na stałe i z nią podpisać umowe

Gość uytutuytyutuyt
a nie można tego jakoś anulować? nie minęło jeszcze 48 h

Gość ljh;kg;;
jeebać cyfre

Gość kilim
pewnie można tylko to chyba musi zrobić podpisujący umowe, to on ma chyba jakiś termin na zwrot towaru bo np sie rozmyślił

Gość uytutuytyutuyt
kilim - dzięki że chociaż ty jakoś tu się sensownie udzieliłeś, ale chyba nie jesteś pracownikiem i mi zbytnio nie pomożesz co?

Gość ljh;kg;;
porobana cyfra jak i pracownicy, koorfa na kafe sie ciul pyta co zrobić a pracuje w cyfrze, co za jeeb

Gość kilim
No nie jestem,nie jestem ale tak na chłopski rozum to wszystko da sie odkręcic.Tylko trzeba pomyśleć jak to zrobić

Gość uytutuytyutuyt
pracuje 2 dzień.......:|

Gość kilim
Nie tłumacz sie przed nikim tu dlaczego o coś pytasz,tu zawsze znajdzie sie ktoś życzliwy co pieprzy trzy po trzy

Gość uytutuytyutuyt
jest też coś takiego że do 48 h klient może anulować umowę z powodu niemożliwego montażu. Może to wykorzystac?

Gość ljh;kg;;
co życzliwy, gonić takich lewusów, gnoje oszukują ludzi bele umowe wcisnąć, suninsyny sprzedawczyki od siedmi boleści

Można ale musisz z klientem pogadać w czym rzecz,tylko jak na tej podstawie anulujesz a bedą chcieli w tym samym domu założyć cyfre tylko na kogos kto ma tam stałe zameldowanie to nie bedą miec problemu z tego tytułu? Bo tak logicznie pomyślec teraz ją klient anuluje bo jest niemożliwy montaż a na drugi dzien pod tym samym adresem podpiszesz drugą umowe i montaż bedzie możliwy? Nie bedzie klient miał problemów?

Gość chodzi lisek
ja tam pracuje mam dosyć przełożonego ciągle tylko lisi sie z kochankami okrada firme z prądu ładując sobie komórke a nam nie pozwala używać czajnika do gotowania zupy

ljh;kg;; ale o co ci konkretnie chodzi? trzeba słuchac co ludzie mówią a jeszcze lepiej czytać umowe ktorą dają ci do podpisania! To że ktos dostał sie tam do pracy a ty dałeś sie pewnie wyruchac cyfrze to nie znaczy ze każdy kto tam pracuje to skurwiel.

Gość ljh;kg;;
ja się nie dałem wyruchać bo ich znam za dobrze, al robią w ciula innych, umowy to jawne oszustwo, taki baran mówi co innego a pisze na umowie co innego = oszustwo, to powinno być zabronione wiec nie pitol mi tu

Gość ljh;kg;;
masz tu jawny przykład ciecia, chwyta sie pracy a nie wie co robi, pewnie wciska kit ludziom

Gość ljh;kg;;
juz kombinuje z montażem, za chwile sfałszuje podpis idiota

Gość uytutuytyutuyt
hmm w takim razie będę to musiała zgłosic mojemu strasznemu pracodawcy...

masz tu jawny przykład ciecia, chwyta sie pracy a nie wie co robi, pewnie wciska kit ludziom ------------------------------------------------------------ to nie jest taki znowu jawny przykład robienia w ciula,to po prostu niedouczenie i tyle w chuja robią stare wygi co juz troszke w tym siedza

Gość uytutuytyutuyt
nikogo nie oszukałam. Przecież sprzedalam mu dobrą ofertę nei naciągnełam go na żadne dodatkowe koszty itp. to tylko mój błąd