Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tubedenarzekac

czy ktoś z was ZNA albo wie...

Polecane posty

Gość tubedenarzekac

o zakonnicy, ktora w klasztorze urodziła dziecko lub 2 dzieci. 3 to już chyba nie. Dlaczego to sie stało? Ja uważam, że to powinni kręcić - w telewizji filmy o tym powinny być. JAK TO SIĘ STAŁO? Zwierzenia.

Gość tubedenarzekac
Moim zdaniem tak sie powinno ostrzegać ludzi, że to są obcy ludzie - żadni tam przyjaciele - powinni być bliźnimi, ale w dzisiejszych czasach mozna się SRODZE przejechać. Albo np. filmy opowiadające o tym jak się żyje się w zakonie. Starszych zakonnic, wiekowych. Co je spotkało tam? Ja miałam taką ankietę teraz do wypełnienia do pracy - najlepsze wydarzenie twojego życia. Wpisałam nie wiem. Miałam napisać - jeszcze nie nastąpiło, wyjazd do pracy tej właśnie jak się uda. A ja napisałam NIE WIEM. Jak cymbał jakiś. I tyle :( ale już nie mam siły. Wcale nie chcę tam jechać wiecie i TYLE mnie to obchodzi - jeszcze na lato. A głupy tam siedzą w tych pracach. Ostatnie dekle. Teraz się za to wezmę od innej strony jak wyjadę. Tak miałam od razu. No ale co - takie świnie, że zostawało po 1 dniu zjechać. Mordy zapite, jedynie szeryfa brak i tyle :(