Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskara co to sie dzieje

Zauwazyliscie ze coraz wiecej rozstan na wiosne i takich tematow na cafe?

Polecane posty

ja sie rozstalam po roku :) hmm z miesiac temu powody? 1) ciągłe osaczanie swoja osobą 2) ciągłe pretensje 3) krytyka (wszystkiego co zrobilam czy powiedzialam - napewno nie byl to zwiazek partnerski) 4) nie czulam sie przy nim wystarczajaca atrakcyjna, z mesiaca na miesiac bylo coraz wiecej dogadywania np na temat wagi (od poczatku znajomosci przytylam 2 kg (jeszcze mies temu wazylam 58 kg/167cm, teraz schudlam 4 ;P) 5) mam 23 lata i mysle juz o zyciu dosc powaznie, chcialabym sie wyprowadzic z domu rodzinnego (nie mowie ze teraz, ale np za rok i niekoniecznie juz do wlasnego mieszkania, moze byc wynajmowane) gdzie facet studiowal dziennie i jeszcze 2 lata bylby bez pracy i srodkow na jakikolwiek "dorosly" krok ;) (zeby np. wspolnie wynajac mieszkanie) ogolnie musialabym ladnych pare lat czekac na to wszystko na co gotowa jestem juz teraz. "i tyle" ;P

aaa 6) i sex był bardzo średni ;P po czesci przez to ze zabijal we mnie moja pewnosc siebie i czulam sie mniej atrakcjina i bla bla, ale tez z powodow technicznych i podejscia :)

Gość kasza manna jest fu
a jakie to ma znaczenie jak mam na imie?

Gość kamień i nożyczki
po przeczytaniu twojej wypowiedzi przeleciało mi przez myśl że możesz mieć na imię Radosław, dlatego moje pytanie takie padło :)

Gość kasza manna jest fu
yy dlaczego Radosław? Nie nie mam na imie Radosław

Gość kamień i nożyczki
może skoro jesteśmy na podobny etapie umówmy się na randkę?

Gość kasza manna jest fu
zaskoczyłaś mnie tym pytaniem.. serio :P a dlaczego akurat ze mną?

Gość kamień i nożyczki
mamy podobne sytuacje, łatwiej będzie nam się odnaleźć i szybciej pozbierać, z jakiej jesteś miejscowości?

Gość kasza manna jest fu
Kraków a Ty?

Gość kamień i nożyczki
okolice Białegostoku, trochę daleko :)

Gość kasza manna jest fu
no daleko... ale na serio byś sie chciała ze mną umówić? powiedz szczerze dlaczego

Gość kamień i nożyczki
nie wiem, to takie intuicyjne jest, wnioskuje z Twoich wypowiedzi, że wartościowy z Ciebie człowiek. ile masz lat i jakie wykształcenie?

Gość kasza manna jest fu
24 lata i koncz studia... ale nie wiem co studia mają do wartościowego czlowieka,chyba nic.

Gość kasza manna jest fu
nawet nie wiem jak wygladasz...a nie bede kłamał ze wyglad tez się liczy dla mnie

Gość kamień i nożyczki
"nie wiem, to takie intuicyjne jest, wnioskuje z Twoich wypowiedzi, że wartościowy z Ciebie człowiek" pisząc to nie wiedziałam czy masz studia, więc nie twierdze że wartość człowieka ma coś wspólnego ze studiami, wywnioskowałam tak z wypowiedzi

Gość kasza manna jest fu
rozumiem, dziekuje za komplement :)

Gość kamień i nożyczki
mam ciemne włosy kontrasujące ze jasną cerą, naturalnie kręcone za uszy, ale ładnie mi również w wyprostowanych, 162 cm, 56 kg. nienawidze tipsów na paznokciach i ostrego make up, nie nawidze również, kłamstwa, chamstwa, pustych zakłamanych ludzi, oraz tych którzy nie szanują mojego czasu. znajomi mówią mi, że skromna ze mnie dziewczyna, ale z wielkim sercem. teraz ty :)

Gość kasza manna jest fu
hehe nie mialem na myśli ze się bedziesz tutak opisywała jak wygladasz...ja nie mam takiego zamiaru i nie widze jakoś sensu spotkania sie, chyba troche za daleko, nie widze sensu w tym. Fajnie lub niefajnie ze mamy podobny problem i mozemy o tym porozmawiac na osobnosci na forum lub prywatnie, mozemy sie wspierac

Gość kamień i nożyczki
skryty chłopak :), wklej e-mail to wymienimy się nr gg i pogadamy jak bęedziemy mieli taką potrzebę, ze spotkaniem faktycznie daleko

Gość kasza manna jest fu
wolałbym żebyś Ty wkleiła mail