Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcia2112

antykoncepcja 72godz po-potrzebne pocieszenie :)

Polecane posty

Gość olcia2112

Witam, mam problem niemiłej natury, zarzyłam tabletkę Escapelle ok60 godzin po stosunku, dnia 12. 04 powinnam dostac okres ale do dzis się nie pokazał, mimo tego ze mam normalne objawy przedmiesiaczkowe , chciałabym sie dowiedziec czy mam sie juz o co martwic czy nie, gdyz jeszcze nie stosowałam tego typu natykoncepcji, czy ktoras z was miała moze podobne problemy? proszę o odpowiedz, z góry dziękuje! (:

Ja musiałam wczoraj zażyć taką tabletkę, choć nie escapelle. Nie martw się, dostaniesz okres ;) Choć mam nadzieję że wiesz, że nawet te tabletki nie mają 100% pewnosci.

Gość Karminowa Panna
po tabletce 72 po możliwe są zawirowanie różnego typu. Organizm teraz głupieje i wszystko ma przestawione (zakładając, że tabletka zadziałała i nie doszło do zapłodnienia). Bywa, że okres spóźni się tydzień, dwa a może przyjść szybko i trwać długo. Radzę dla pewności wykonać test ciążowy.

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
poczekaj. nie przejmuj sie. mi sie okres spoznil ponad tydzien po tej tabletce. tylko ze ja w sumie zarzylam 13godzin po a ty troche wiecej..ale mysle ze zadziala. nie martw sie. zrob test jakby co