Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka matki

Jest mi tak źlem niech ktoś ze mną pogada. Problem z matką

Polecane posty

Gość corka matki

nie chciał jesc, matka strasznie sie wkurzyła i wpychala mu jedzenie, nie wiem co sie tam działo ale słyszałam krzyki i placz mojego brata (5 lat) potem patrze a on na szyi ma bardzo widoczne czerwone otarcia jak to zobaczyłam to zaczełam opieprzac matkę, ze chyba jest nienormalna, jak mogla takie cos zrobic. A ona do mnie tak: 'a moze to ty mu to zrobiłas?' a moj brat do niej 'nie to ty mi to zrobiłas!' a ja do niej z mowie: on bedzie to pamietał,takich rzeczy sie nie zapomina.(mialam tu na mysli moja sytuacje, bylo tak samo, torturowala mnie psychicznie i biła) zamilkła a ja wyszłam. nie powiedzialam nic co by ja obraziło, przeciez to prawda co powiedziałam, zgodzicie sie? teraz znajac ja bedzie obrazona na mnie, ale musiałam jakos zareagowac. mialam przejsc przy tym obojetnie? zreszta taka sytuacja zdarza sie czesto, ze go bije. a i jeszcze mowila takie cos ze to on(moj brat) sie tak zachowuje, jest nie dobry itp. a ja ja zgasiłam twierdzac: jaki rodzic takie dziecko. myslicie ze wjechalam jej na psyche?

Gość corka matki
up

Gość a gdzi ejest ojciec?
:O

Gość corka matki
jest w domu, zainteresował sie tym, ale jak widac nie bardzo, pomruczał cos pod nosem i tyle.

Kochanie masz rację Twoja mama nie powinna używać przemocy do dzieci.Wydaje mi się ,że sama była bita jako dziecko i niestety takie zachowanie powiela w swojej rodzinie.Powiedz jej ,że nie chcesz aby Twój brat miał takie wspomnienia jak Ty i ,że zawsze będziesz go broniła.Mama powinna się zastanowić nad tym co robi a nie się obrażać,może też mieć kłopoty jeśli zobaczy to wychowawca w przedszkolu.Trzymaj się ,pozdrawiam