Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nektar

DIETA NORWESKA POMOCY

Polecane posty

WITAM. MAM PROSBE PONIEWAZ CHCE ROZPOCZAC DIETE NORWESKA I W ZWIAZKU Z TYM MAM PYTANKO W JAKICH ILOSCIACH TRZEBA JESC NA PRZYKŁAD GOTOWANY SZPINAK LUB WOŁOWINE? CZY KTOS Z WAS PRUBOWAŁ TEJ DIETY? JAKIE SA WYNIKI? PROSZE O RADY

Gość taka ola
Szpinak - paczka na tydzień... tam jest chyba 3-razy w tygodniu szpinak. wWołowinę proponuję zastapić gotowanym schabem (plaster schabowego bez kości) W tej diecie nie robi się małych porcji (normalne) im więcej jesz- tym więcej chudniesz, bo organizm pobiera więcej kalorii na spalenie, tego, co zjesz! Powodzenia-uda się ale...... tak przed Świętami????????:D

Gość Pedorita
czy to jest to samo co dzieta kopenhaska??

NIE PRZED SWIETAMI ALE ZARAZ PO CZYLI WE WTOREK. A CZY JEST TU KTOS KTO ROBIL TAKA DIETKE? JAKIE REZULTATY?

Gość Pedorita
Nektar napisz cos o tej diecie bo ja jej nie znam...

Gość Pedorita
ok juz ja wypatrzylam w google... na bank dziala i na bank bedzie latwo wrocic do wagi po, nie przeraza cie ilosc jajek?? potrzebuje szybkiego efektu bo ide na wesele w maju, ale chyba wiecej niz jednego jajka nie zjem :/

JADŁOSPIS DZIEŃ I Śniadanie: grapefruit, 3 jajka, herbata Lunch: 3 jajka, grapefruit, herbata Obiad: Surówka: seler naciowy, ogórek, etc. pomidor herbata sucharek lub kawałeczek chleba DZIEŃ II: Śniadanie: grapefriut, 2 jajka, herbata Lunch: 2 jajka, grapefruit, herbata Obiad: wołowina, pomidor, seler naciowy, herbata DZIEŃ III: Śniadanie: 2 jajka, grapefruit, herbata Lunch: 2 jajka, szpinak, herbata Obiad: 2 kotlety z kurczaka (GOTOWANE!!!), seler naciowy, pomidor, etc., herbata DZIEŃ IV: Śniadanie: 2 jajka, herbata, grapefruit Lunch: surówka z warzyw, grapefruit, herbata Obiad: 2 jajka, twaróg, gotowany szpinak, kawałeczek chleba DZIEŃ V: Śniadanie: 2 jajka, grapefruit, herbata Lunch: 2 jajka, szpinak, herbata Obiad: Ryba gotowana, surówka z warzyw, kawałek chleba, herbata DZIEŃ VI: Śniadanie: 2 jajka, grapefruit, herbata Lunch: Surowka owocowa Obiad: Wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki korniszony, herbata DZIEŃ VII: Śniadanie: 2 jajka, grapefruit, herbata Lunch: zimne mięso z kurczaka, pomidor, grapefruit Obiad: zupa jarzynowa, kurczak, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grapefruit, herbata PODOBNO NIEKTÓRZY TRACA NA NIEJ NAWET SIEDEM OSIEM KG W 2 TYGODNIE.ALE NIE WIEM CZY TO PRAWDA

Gość Bunnya
Czesc. Diete zaczęłam we wtorek 26/04. Waga przed zastosowaniem 55kg, wzrost 160cm. Dzisiaj czwarty dzień na diecie i widzę zmiany w sylwetce. Niestety wagi nie mam i waże się u znajomych, także jeszcze nie wiem jaki jest spadek kg. Jak się zwaze to napisze. Powodzenia

w takim razie bardzo prosze o infornacje o efektach tej dietki u ciebie i zycze powodzenia

Gość bunnya
co do ilosci zjadanego szpinaku itp, to jem 350g-czyli cala paczke swierzego szpinaku na jedno danie+zabek czosnku i szczypte soli. Wolowiny zjadlam 400g, i nie zalecala bym jej zastepowac wieprzowina, bo:Po pierwsze, mięso wieprzowe odznacza się stosunkowo dużą zawartością toksyn (m.in. hormonów i antybiotyków). Po drugie, jest wyjątkowo tłuste, a my chcemy pozbyc sie toksyn z organizmu i schudnac. Wolowina w diecie jest lepsza. 1 Piers z kurczaka ok 300-400g, ser bialy 250g, poltlusty. pije kawe z mlekiem i ze slodzikiem rano, poza tym to herbate zielona i inne herbaty ziolowe. Chce schudnac do 50kg. Jak by mi sie udalo schudnac 3kg, to tez bym sie cieszyla. Nie zalezy mi na wygladzie ''wieszaka'' na ubrania, chce jeszcze tylko troche schudnac po ciazy. Sol ograniczam,

Gość Bunnya
5 dzien diety. Jestem już po II śniadaniu. Przed chwila się wazylam i miło mi było zobaczyć na wadze o 3kg mniej. Waga wskazuje 52kg. Nektar a ty probujesz czy raczej nie? Zachęcam do diety bo ciężka nie jest, głodna nie jestem a posiłki proste do przygotowania. 5lat temu stosowalam kopenkadzka, ale była bardzo wymagająca-czułam się jak na glodowce. Szkoda ze nikt się nie dolancza :-(

hej. ja sie dołacze ale dopiero od poniedziałku jak bede w domu.a u ciebie widze fajne efekty.trzymam kciuki.