Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gganziaaaaa

Przypadek z czarnoskórym w supermarkecie

Polecane posty

Gość gganziaaaaa

Wstyd mi za to widziałem dzisiaj w sklepie.Robiąc zakupy w niewielkim przydomowym super markecie zobaczyłem czarnoskórego który też przyszedł na zakupy.Było widać po nim że jest bardzo zawstydzony i zdaje sobie sprawę że ludzie na niego patrzą jak by zobaczyli kosmitę.Facet podchodzi do ekspedientki i prosi ją łamanym Polskim językiem o podanie ceny dokładnie bo nie umie jeszcze liczyć dobrze i wiecie co mu ta babka powiedziała? " Nie mam czasu do cholery, mam na głowie to i tamto i wiecznie od rana ciągle ktoś mi dupę zawraca" Facet się uśmiechnął, zrobił zdziwioną miną i poszedł dalej.Spytał jakiegoś faceta o cenę chusteczek higienicznych a ten chuj mu powiedział "Że z dzikusami nie chce mieć nic wspólnego i jak już stać go było żeby tutaj przylatywać to niech się nauczy języka perect" !!!!!!! No KURWA MAĆ!!!!!!! Boże co za popierdlony kraj debilów ! WSTYD mi było jak cholera w tym sklepie :( Czemu Polacy są takimi zacofanymi, zadufanymi w sobie kretynami ?

Gość pudel z quadelupy
trzeba było podesjść i pomóc a nie stać jak jakaś pała

Gość polecam ten film
to mogles podejsc i mu pomoc. ale ty zamknietyy w sobie prawiczek dostaje palpitacji jak ma sie do kogos obcego odezwac.

Gość fffffffasdff
No maskara,ale jednak było samemu do niego podejść i pomóc.

Gość gganziaaaaa
balam się ze tez oberwę bo jestem Romką :(

chujoza straszna. przykro az sie robi gdy czyta sie podobne akcje, ale zgadzam sie z innymi, trza bylo podejsc i mu pomoc, no chyba ze balas sie ze i na ciebie beda patrzec spodelba?

Gość kornelaaaaaaa
przynajmniej okazałabyś się lepsza niż Ci pseudo Polacy. przynajmniej miałabyś czyste sumienie

Gość chwila chwila
kraj pojebany bo zamiast podejsc i pomoc to stalas i patrzylas jak ta krowa na malowane wrota :D chcesz cos zmienic, zacznij od siebie 🖐️

Gość gadfasfasf
kornelaaaaaaa przynajmniej okazałabyś się lepsza niż Ci pseudo Polacy. przynajmniej miałabyś czyste sumienie Ich zachowanie jak się okazuje było typowo polskie :( Więc to niebyli pseudo Polacy tylko prawdziwi Polacy.Niestety ale w naszym kraju nadal jest rasizm i dyskryminacja ludzi innych.

Gość chwila chwila
stwierdzenie ze czarny jest "inny" to stwierdzenie rasistowskie :classic_cool: 🖐️

Gość gadfasfasf
chwila chwila Ja nie napisałem że czarny jest inny tylko że w Polsce dyskryminuje się np czarnych i ludzi którzy są inni od "normalnych" Polaków.

Gość papiezak
I dobrze zrobili. Chcesz zeby w Polsce byla druga Ameryka ? Mamy na to zbyt male wiezienia :o

Gość uhbbhbjh
zmyslasz :classic_cool:

Gość chwila chwila
znaczy co, czarny polak nie jest "normalny"? :classic_cool:

Gość fluoksetyna
to nieprawda , provo

Gość bericha
to jas wam napisze jak to jest z drugiej strony...pojechalam do kraju meza i w jego miescie bylam jednym obcokrajowcem ...kazdy sie na mnie lampil..bylo strasznie...dopiero po 2 tyg. ludzie przywykli do mojego widoku..aha zeby nie bylo, to nie byla czarna afryka;)

Gość wlosek98
Polska pod tym wzgledem, to najgorzy kraj w Europie. Ludzie sa bardzo chamowaci!!!!

Gość wlosek98
Nie wierzyc tzn. nie wiedziec!

Gość heniuk76
Polacy to rasiści i podżegacze wojenne!

Gość heniuk76
No i widzicie, że nikt nie odpowiada, sami rasiści z tych polaczków!