Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seba1985

Kluby na śląsku w których przeżyliście niezapomniane przygody

Polecane posty

Witam wszystkich Chciał bym zapytać czy macie jakieś wspomnienia z imprez na które chodziliście do śląskich klubów, dyskotek. Jeśli możecie to podzielcie się wspomnieniami, tym co przeżyliście i czy to w jakiś sposób zmieniło wasze życie. Wybaczcie że regionalizuje temat ale ciekaw jestem po prostu tego co dzieje się w moim mieście. Dozwolony każdy temat, miłość, przygoda, sex, zdrada. Pozdrawiam

Gość to specjalnie duzo palic
nie musialas

Gość dawno, dawno temuuuuuuuuuuuuuu
każdy weekend w świetnym gronie rewelacyjne imprezy w Gwarku w Gliwicach ;) miło powspominać

Jak na razie są nazwy ale jakoś mało przeżyć w nich macie jak widzę. Albo po prostu mało czau na trochę dłuższy post. Nie mniej jednak mam nadzieje że sam post wzbudził w was przyjemne wspomnienia z tych wieczornych zabaw :) Pozdrawiam

Biancaaa - nikt nie każe ci tego robić jeśli nie ma czasu i ochoty :) Ale skoro jest ich tak wiele no to mam nadzieje że po świętach nie odpuszczasz sobie kolejnych rewelacji Pozdrawiam

Gość Pamramnapiabhandkm s
ze starych czasow Gwarek dobra muza,malo chastwa i mozna bylo sie wyszalec do woli Brawo-slynelo z prochow i sexu w lasku Stary browar-fajna klimatyczna knajpa dla pan i panow co szukaja za kase doznan. Spirala-ciekawy klub dla mlodych ludzi

Eha - nie musisz przecież pamiętać nazw, wystarczy że opowiesz coś ciekawego, coś śmiesznego co ci się przytrafiło, nie przyjemnego, czy może wręcz podniecającego, jak już mówiłem temat dowolny, o ile znajdziesz czas. Pozdrawiam

Gość antylopa cruz
Gliwice miasto przygód :P :D

A jakieś ciekawe przygody pozaklubowe? Jest ktoś w stanie coś przytoczyć? Pozdrawiam