Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tea1

Nextway.pl wózki używane X-Landera. Proszę o opinie.

Polecane posty

Znalazłam stronę na której można kupić używany wózek X-Ladnera, po renowacji. Czy któraś z Was korzystała? Bo na zdjęciach wyglądają bardzo ładnie, ale jak na żywo? Bardzo proszę o informacje!

Ja tam sprzedałam wózek, dostałam 250 zł bo to wózek z 2008 roku i był bardzo zniszczony. Miałam go wyrzucić, a tu dostałam pieniądze. Po wózek przyjechał kurier więc nie musiaam pakować

Gość huk na sali byloo
zapodaj adres tej str to ci powiemy. :)

weszłam z ciekawości na tą stronę i powiem, że jestem pozytywnie zaskoczona. Fajną sprawą jest to, że można oddać używany wózek, który gdzieś zalega. w zamian dostaje się pieniądze, albo mozna wymienić na zabawki. ta opcja mi się podoba. Sama mam x-landera xa i jak nie sprzedam go na własną rękę to oddam to skupu.

Oj nie brałabym używanych, polecałabym bardziej nowy, np. firmy Arti, a tani i solidny. Używany się może zaraz rozlecieć...

z jednej strony masz rację, bo jednak ma się nowy wózek, ale X-Lander to jednak jakość i dobra firma, a z tego co czytałam to te wózki są odnawiane chyba dość profesjonalnie, skoro dają gwarancje producenta. Ale z chęcią przeczytałabym opinię, kogoś, kto tam kupił

też się interesują tą firmą. Bo mam wózek do sprzedania i się zastanawiam. Znalazłam wypowiedzi właściciela ten firmy na forum http://www.familie.pl/Forum-5-88/m502757-1,Wymiana-wozka-X-lander-na-zabawke.html jak wiecie coś więcej to piszcie, bo wygląda to coraz fajniej

Gość ale sie podniecacie
tym x-landerem. Dla mnie tj tylko reklama wlascicieli tego sklepu na tym forum i tyle. Nie jestem taka glupia jak wy zeby sie dac nabrac cwaniakom.

Gość ale sie podniecacie
dla udowodnienia popatrzcie ze markbe , dika . Wszystkie maja po pare napisanych postow. To zwykla rekalama a wy sie nabieracie.