Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie zwyczajna///

Mam zbyt wysokie mniemanie o sobie , gardzę facetami a jestem przeciętna...

Polecane posty

Gość taka sobie zwyczajna///

To żałosne prawda? Mam sporo b.dobrych zdjęc , niczym z magazynu mody. Moj kolega jest z zawodu fotografem, i takie fotki pokazuje przez internet i na portalach. W rzeczywistosci wyglądam zwyczajnie ,przecietnie ,chujowo :( A mam wysokie mniemanie o sobie, uwazam się za piekną i szukam zajebiscie przystojnego faceta ,gardze przecietnymi i brzydkimi.

Gość łącze się z tobą w bulu i
nadziejii ze kiedyś się zmienisz :P tyle w temacie

Raz piszesz, że jesteś przeciętna, a za chwilę, że masz wysokie mniemanie o sobie i uważasz się za piękną. W tym kontekście jedno z drugim się wyklucza.

Żadna kobieta nie napisałaby tak o sobie. Jak jesteś tego świadoma to jeszcze gorzej.

Gość o fuuu
typowa zolza, 90% bab jest takich, d tego masz cos nie tak z psychika i ukryte kompleksy, sama nie potrafisz stwierdzic czy jestes ladna czy nie, pewnie ciagle dajesz fochy i zgrywasz ksiezniczke, jak ja takich nie cierpie 🖐️

Gość BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
CO O FUU? A CO TY MYŚLISZ ZE FACET JEST POTRZEBNY KOBIECIE DO ŻYCIA? ŻAŁOSNY PASOŻYT I RUCHACZ? SAM PEWNIE JESTES PRZECIĘTNIAKIEM

Gość statysta
czyli jesteś jak większość polek, za 10-20 lat się ockniecie jak będziecie starymi pannami oglądającymi S jak Samotność, powodzenia kobietki //kawaler z rozsądku

Gość AAAAAAA

Statysta.Ja się ocknęłam w wieku 52 lat , ze wole być sama i jest mi z tym bardzo dobrze :)//babcia z rozsądku :))))

Gość gosc

ja mam 33 lata i jeszcze sie nie ocknelam, mam swoje zdanie, juz jestem uksztaltowanym czlowiekiem i tak nagle sie poglady nie zmieniaja...