Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porthouse

Czy boicie się,że kiedyś zdradzicie?

Polecane posty

Gość porthouse

że was facet się zmieni, nie będzie już tej namiętności ,a pojawi się inny, bardziej męski.. ?

Gość uuyuyuuuu
Juz to zrobilam ,rok temu i nie zaluje :D

Gość grypsik83
nie ,trzeba zadać sobie pytanie czym dla ciebie samej jest seks ;)

Gość jasne malutka
zobaczymy ;)

Gość pan proncie
Malutka.... kiedysz bedziesz zdesperowana i znudzona a ja wyskocze z mym prąciem :) Zobaczymy co wtedy bedziesz gadala a raczej..łykała :D:D

Gość don morelo
kobiety zawsze mają okazję

do autorki-> co to w ogóle za problem poruszasz? Równie dobrze możemy się powiesić , bo i tak wszyscy umrzemy.

Gość jasne malutka
będziesz inaczej śpiewać jak staremu zacznie więdnąć prącie ,a pojawi się na horyzoncie młody ogier 🖐️

do "cozzzz" zdradzajace kobiety wcale nie sa szmatami ! poprostu tak jest ! jakim mianem okreslisz faceta , ktory zyje na koszt kobiety , pieniedzy dostaje milosc i wszystko co powinien , pomomo tego zdradza ja we wlasnym lozku (oczywiscie kupionym bo zona zarobila)???? nawiasem gdy juz sie zastanawiasz czy zdradzisz , powinnas (kobieta tak samo jak mezczyzna) rozstac sie z partnerem. osoba ktora pewna jest milosci nie ma takich mysli

Gość porthouse
alles klar-- no właśnie.. ostatnio sobie zaprzątam głowę problemami które mnie nawet nie dotyczą i się zastanawiam co by było gdyby..

Gość jasne malutka
kasiulka to teraz sobie wyobraź ,że twój facet traci penisa :O nadal go kochasz i nie sypiasz z innym ? czy może odchodzisz? ale to by znaczyło ,że nie kochasz?

Gość porthouse
jasne malutka-- o tym też myślałam :O

"Alles Klar co masz na myśli?" Bo to jest takie przypuszczalne gadanie i szukanie problemów w związku. Możemy wszystko nafantazjować- nawet, że koleś jest gejem i zerwać z nim , bo to możliwe.

Czyli jak widać gadanie o miłości, wierności, lojalności, oddaniu, poczuciu jedynej niepowtarzalnej i silnej więzi nie ma sensu. Wszystko to kręci się wokół sztywnego prącia. Jak fiut nie staje potrzebny jest ogier, a miłośćniech się goni na drzewo :P

Gość porthouse
no właśnie, takie głupie myśli mnie nachodzą, szukam we wszystkim sensu albo jego braku, a tu masa obowiązków do ogarnięcia i co gorsza to głupie myślenie bierze nade mną górę :O

Gość porthouse
ale próbuję coś robić i zaraz znowu nachodzą mnie te głupie myśli.. to taka obsesja :O nieraz godzinami nic nie robię tylko siedzę i myślę ,a to przecież nigdzie nie prowadzi...

Pytanie brzmi- po co to w takim razie robisz? Rozumiem, jakby były jakieś podstawy. A tak to chyba pretekst żeby nie brać się za obowiązki. Podobno studenci przed sesją robią rzeźby z owoców.

Gość porthouse
nie wiem po co, po prostu lubię mieć wszystko w życiu poukładane i chyba ostatnio mnie naszło ,że w głowie też..

Gość porthouse
dokładnie tak, głupieję już przez to :O