Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

chciałam się z wami podzielić

Polecane posty

moim szczęściem -dzisiaj stwierdziłam ,że jestem szczęśliwa!.Byłam z rodzicami na działce i zaraz fundamenty będą wylewać a zaczęli kopać półtora tygodnia temu nie mogę się doczekać kiedy mury będą wyniesione do góry a to już kwestia miesiąca:) .Ogólnie jakoś rozpiera mnie radość..:)Nie zakładam ten wątek w celu chwalenia każdemu z was bez wyjątku życzę jak najlepiej i żeby wasze marzenia też się spełniły

Gość IMO13758
Najlepiej jakbyś ukoronowała ten temat fotkami. :classic_cool:

moim marzeniem jest zdanie matury :< jako przedmiot dodatkowy wzielam wiedze o kafeterii :(

Gość IMO13758
DAJ FOTEŁE JENNY :classic_cool:

Gość IMO13758
supcio

Gość ggdadfafdas
jennifer8787*** Oby robotnikom budującym twój dom betą zawsze zastygał w betoniarce!!!!!!!!!

Gość IMO13758
No wiecie co?! Jak podszyw poprosił, to wrzuci...:P

Gość ijinu
jennifer cos krecisz ..czytam forum od bardzo dawna i w tamtym roku juz mowilas ze sie budujecie a teraz piszesz ze zaczeli kopac 2 tyg temu!po co klamiesz?

Gość IMO13758
Bedzie gdzieś 15 na 15 metrów?

Gość zazdroszcze autorko
z calego serca i mowie to bez jadu. mloda jestes, piekna, cudowna figurcia...naprawde tylko zazdroscic. tez musi to byc pieknym przezyciem budowac wlasny dom z mezem. gratuluje. mowie bez jadu chociaz zazdroszcze bo mi to w zyciu sie nie udalo.

Gość ijinu
jennifer ja nic do ciebie nie mam zeby nie bylo!ale przypomnial mi sie topik z tamtego roku jak opisywalas ze sie budujecie.W kazdym razie w koncu doszlo do skutku!powodzenia z domkiem

zazdroszcze autorko dziękuję nie wiem co powiedzieć ale nie trać wiary ,na pewno jeszczę dużo życia przed tobą i może i ty doczekasz swojego domku czego życzę ci z całego serca ,bo to na prawdę piękne przeżycie.

Gość jgfhsgdfgs
jennifer8787*** zazdroszcze autorko dziękuję nie wiem co powiedzieć ale nie trać wiary ,na pewno jeszczę dużo życia przed tobą i może i ty doczekasz swojego domku czego życzę ci z całego serca ,bo to na prawdę piękne przeżycie. Jak to czytam to rzygać się chce.Już wolałem te twoje wypisywanie głupot niż tak jaj teraz próbujesz się lansować na dobrą i fajną. Ale i tak wszyscy wiem że jesteś tępa ździra!!!!!!

Gość IMO13758
Dżenni - miałaś wyłudzić od Sztamy fotki - jako moja agentka. Jaki status misji?

Gość zazdroszcze autorko
wiesz chocaiz mi nie wyszlo do tej pory to uwazam nie jest powodem obrazac i jechac po kims komu sie udalo. nie rozumiem tych ludzi tu :-O dziekuje za mile slowa. jak widze tak szczesliwych ludzi jak Ty to sie ciesze bo swiat jest pelen zgorzknialych i zlych ludzi ktorzy tylko zazdroszcza. a Twoj przyklad ze moze sie powiesc dodaje utuchy i nadzieji. wstawiaj foty chce ogladac rosnacy domek :-)

ja na prawdę nikomu tutaj nie zazdroszczę ja się cieszę że ktoś ma domek baa nawet kilka albo wille z basenami jak ktoś ma szczęści w życiu to niech ma oby jak najwięcej ludzi miało!

Gość jgfhsgdfgs
jennifer8787*** ja na prawdę nikomu tutaj nie zazdroszczę ja się cieszę że ktoś ma domek baa nawet kilka albo wille z basenami jak ktoś ma szczęści w życiu to niech ma oby jak najwięcej ludzi miało! Ty kurwa dupo lizie.Przecież jak się czyta ciebie teraz a wcześniej to tylko te słowa przychodzą mi namyśl.

Gość IMO13758
Sztama - kto się czubi, ten sie lubi. :classic_cool: Szkoda, że od uderzenia w łeb straciłem pamięć naszych wspólnych chwil, wraz z intelektem (pewnie niezła jesteś w te klocki, tylko futerko między nogami zbędne). :P

Gość dzeni gada teraz
jak jakas jechowa ;/