Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwka1987

Mój 3 latek budzi się w nocy !!!!

Polecane posty

Gość sylwka1987

Cześć jestem mamą 3 latka . Mój Karolek jest żywiołowym dzieckiem ,bawi się ,lata na podwórku . Zawsze mówi mi jak go coś boli czy gardło czy ma katar itd . Od pewnego czasu w nocy miedzy 21 a 22 zaczoł się budzić w nocy z płaczem i woła mnie ,wcześniej sie to nie zdarzało .Dodam że już sam woła siku , pytam go co mu jest czy go coś boli ,ale mówi że nie wie !!

Gość moze mu zeby ida
trzonowe i dlatego sie budzi.Moj syn tez sie budzi ale wiem ze go wlasnie dziasla bola bo mu sie trzony wyrzynaja!!moze taki jest powod i nieumie jeszcze ci tego powiedziec!

Gość sylwka1987
Nie ma gorączki w dzień nic go nie boli lata ,wariuje chyba wybiore sie do lekarz po świetach .

Gość sylwka1987
Jest on tak jakby wystraszony czy 3 latek może mieć koszmary ??

Gość mama A i M
Moje córki też tak miały a młodsza, która ma 2 latka tak ma nadal. Moja wspaniała pani pediatra powiedziała że małe dzieci tak mają gdyż nie mają jeszcze w pełni ukształtowanego systemu nerwowego i wszystko co dzieje się w ciągu dnia czyli zabawy, gonitwy dzieci w nocy się im śni i kumuluje. Dzieci bardzo przeżywają to co robiły w ciągu dnia i sen jest niespokojny.

Gość sylwka1987
Właśnie w kale nie widze owsików !! Warto chyba zrobić badania na pasożyty słyszałam . A chciałam zapytać ,bo słyszałam tez różnie że dziecko może nachodzić zmora ,tak jak ktoś zauroczy ale nie chce mi sie wiezyć w takie bajki !!! Miał ktoś takie problemy ??

Gość hehe zmora
no co ty niewiez w takie bzdury!!!ma racje!!tak moze tez byc!!!

jak owiski widać już w kale to znaczy ze ma totalną robaczycę. zapytaj w labie czy robią test metodą plastrową, jest najbardzie wiarygodna. a koszmary mają podobno już dzieci dwuletnie

Gość sylwka1987
Jakies pół roku temu się dusił , miał badane migdały ,ale nie dostał skierowania na wycięcie !! Czy 3 latkowi można wyciąc migdały w tak młodym wieku ?