Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shale_on

Związki mężczyzn z młodszymi kobietami

Polecane posty

Jestem w krótkim związku z młodszą ode mnie o 10 lat kobietą. Moje pytania do was... Czy znacie takie pary? Jak są one postrzegane w środowisku, w którym żyjecie? Czy uważacie, że taki związek może być "na zawsze"?

Gość brzydkie kafeteriuszki
Teraz wszyscy w pracy :classic_cool: wieczorem i w nocy kafeteriuszki wrócą na forum :D

Mojej mamy koleżanka ma męża starszego od siebie o 17 lat. Są razem od... chyba od 12 lat gdzieś. Zatem jak widać- można:)

O :) I to bardzo miła dla mnie wiadomość :) Nasz związek jest jeszcze "młody", ale nie ukrywam, że oboje chcielibyśmy się sobą chwalić przed światem :)

Gość askawaskaa
a co to 10 lat w dzisiejszych czasach ? :D

Niby nic. Ale znam parę o dłuższym stażu niż my, a mniejszą różnicą wieku, bo 8 lat. Teraz już się wszyscy do nich przyzwyczaili, ale pamiętam jakie na początku mieli nieprzyjemności ze strony innych ludzi...

dla mnie takie zwiazki nigdy nie mialy szans , dopoki nie spotkalam mojego obecnego faceta ..:) jest 12 lat starszy , narazie jestesmy 2 lata razem , ale nie zapowiada sie by mialo sie to zmienic :) a i mam paru znajomych , ktorzy sa w takich samych zwiazkach. osoby , ktore nas nie znaja zawsze mysla ze facet ma kase , albo cos (nie obchodzi nas to )natomiast ci , ktory nas znaja wiedza , ze to milosc :D

Gość ta młodsza
między nami jest różnica 8 lat, kilkanaście lat razem

Kasiulka właśnie tego się boję, żeby jej rodzina nie zrobiła jej znów takich awantur jak z jej poprzednim facetem. Koleś zwyczajnie wystraszył się jej rodziców i odszedł. Był od niej właśnie 12 lat starszy, a jej rodzice, że tak powiem wprost nazwali ją dziwką i że właśnie na kasę leci. Czegoś takiego wolałbym uniknąć.

w takim razie cos nie ok z jej rodzicami , bo by byc z facetem starszym czy mlodszym nie koniecznie trzeba byc dziwka :/ jesli ja kochaja zaakceptuja...pytanie jak dlugo wytrzymacie to Wy? bo nie sadze by dali jej spokoj

Jestem przekonany, że ja dam radę. Nie wzruszą mnie ich argumenty, bo znam jej rodziców i wiem jacy są. Oni jeszcze nic nie wiedzą, że spotykam się z ich córką. Martwię się tym, żeby nie wymyślili czegoś na mnie, jakaś plotka i już nieprzyjemności gotowe. Wiem, że moja dziewczyna chce ze mną być, że mnie kocha itd. Ale równie dobrze mogą jej naopowiadać bzdur, że za przeproszeniem chcę sobie tylko pobzykać młodą i tyle.

o mnie mowili dokladnie to samo ....ze on chce sie polansowac przy mnie ...ale takie opinie nie robia na mnie wrazenia ! jesli jej zalezy to tez oleje te opinie , tym bardziej ze juz byla w zwiazdku ze starszym facetem :)

Mam nadzieję :) Tamtego faceta wypłoszyli na dobre, bo aż zmienił miejsce zamieszkania. Ja ze swoją partnerką byliśmy już kilka razy na imprezach, razem, o czym jej rodzice wiedzą, ale zachowywaliśmy się wtedy oficjalnie, na gruncie zawodowym, więc niczego nie podejrzewają. Naprawdę mam nadzieję, że nie będzie większych kłopotów z nimi...

Dzięki :) Są bardzo upierdliwi, przekonałem się o tym na szczęście nie na własnej skórze.

Gość mój mąż jest starszy o 20 lat
:)

Gość kasiiiiuuunia
a ile ty masz lat a ile ona?

Mój facet jest starszy o 7 lat... ale w sumie ja wyglądam poważnie, więc nie widać specjalnie tej różnicy ;)

Gość po co jechać, jak wszystko
no to musisz chopie oszczędzać, na transfuzje krwi od jakichś młodych byczków, jak będziesz miał 50 lat, by ci młoda żonka, rogów nie przyprawiała, jak ci kuśka nie drygnie....

"po co jechać, jak wszystko" w tym wieku "kuska " jeest ruchliwa jak nie wiem ..przekonasz sie jak bedziesz w tym wieku :p

Ja mam 33 a ona 23 lata. A oszczędzać nie muszę :D Po pierwsze dlatego, że bardzo dobrze się trzymam (jestem młody ;) ), po drugie dlatego, że z pieniędzmi problemu nie mam (odpukać ;) ).

Gość kasiiiiuuunia
a to wy na tym zdjeciu?? :)

No mina, jak mina... ale ma dość "posunięte" rysy twarzy, no taki typ urody :) Moja koleżanka ma dziecko, dziewczynkę około 11 lat... i to dziecko ma twarz dorosłej kobiety i wygląda co najmniej dziwnie...

Chciałbym mieć 26 lat :P ale dbam o swój wygląd i cieszę się, że wyglądam na tyle :) a moja dziewczyna jest młoda, ale nie ma 16 lat ;)