Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muakovvvvvka90

Pierwsze wynajmowane mieszkanie i koszta

Polecane posty

Gość muakovvvvvka90

Mam pytanie, do tych co już dawno wiedzą czym są rachunki te inne. Chcielibysmy wynająć z chłopakiem mieszkanie. Mieszkamy w miescie z około 25000 mieszk. Ja zarabiam 1200zl, on 1700zł. na w jakiej cenie mieszkanie moglibysmy sobie pozwolić, by starczylo jeszcze na rachunki, jedzenia, i inne wydatki? dodam że jestesmy oszczedni a jednak zieloni w praktyce jesli chodzi o mieszkanie samemu. z góry dziękuję za odpowiedzi, będe wdzięczna za wszelkie porady związane z powyższym.

Gość muakovvvvvka90
za najlepsze rady mogę wysłac gratis moje noszone majteczki pachnące kobiecymi soczkami

Gość muakovvvvvka90
słaby podszyw.

Gość MY Z MOIM FACETEM WYNAAJMYJEMY
MIESZKANIE POD WARSZAWĄ(5 KM).PŁACIMY 1000 ZŁ JUŻ Z OPŁATAMI,ALE PROWADZIMY MAŁĄ DZIAŁALNOŚĆ WIĘC CODZIENNIE JAKIŚ ŚWIEŻY PIENIĄŻEK JEST...MYŚLĘ ,ŻE POWINNIŚCIE POSZUKAĆ COŚ W PODOBNEJ CENIE

Gość muakovvvvvka90
własnie zastanawiałam się o mieszkaniu w cenie 1000zł bez wliczonych rachunków, mieszkania w moim miescie w takiej cenie są już z takich lepszych. Tylko nie wiem jak w rzeczywistosci, praktyce się wyrabia, nie chciałabyym brać czegos drogiego i pózniej głodować, ale też nie chcę isc do jakiejs dziury, więc nie wiem ;p