Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlakobieta

Kiedy wiadomo, że chłopak ma nas w dupie? i kiedy trzeba odpuścić..

Polecane posty

Gość zlakobieta

Zainteresowałam się pewnym nieznajomym chłopakiem. Załatwiłam sobie jego numer i do niego napisałam. Dowiedział się kim jestem trochę popisaliśmy i tyle.. Około tydzień po tym sam napisał, niby nic takiego ale napisał , tak po prostu bez żadnej sprawy. Trochę popisaliśmy i znowu przerwa. Trwa znowu tydzień.. Na żywo z nim nie gadałam nigdy. Widywałam go co jakiś czas w szkole. Ale nie rozmawiałam nigdy. Teraz właśnie skończył już szkołę bo jest maturzystą :( Wczoraj po tygodniu ciszy wysłałam mu esa pytając się co u niego słychać, gdyż chciałam później napisać o spotkaniu. Ehh tyle że NIC nie odpisał i nie wiem co teraz mam robić. Dać sobie spokój ? czy coś mogę zrobić jeszcze.. Teraz już go widywac niestety nie będę :( Prosze o poważne komentarze

Gość zlakobieta
?????

Gość zlakobieta
pomocy

Napisz znowu. Zdarzalo mi sie ze nie bylem zainteresowany dziewczyna, wtedy tez nie odpisywalem, ale ona pisala jeszcze raz i w koncu stwierdzilem ze w sumie mozna odpisac. Czasami okazywalo sie ze miala lepszy charakter niz poczatkowo sie wydawalo