Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dalej? jak zyc?

Jestem w ciąży ze swoim sponsorem:(

Polecane posty

Gość co dalej? jak zyc?

Miałam sponsora, robiłam to za kasę, ubrania i kosmetyki. Wiem co o takich myślicie, ale nie chodzi o ocenę mojej osoby. On mi za to płacił nic innego nas prócz seksu i dobrej zabawy nie łączyło. Zaszłam z nim w ciążę. Nie wiem jakim cudem. Tzn wiem skąd się dzieci biorą, ale ZAWSZE była prezerwatywa. Z nikim innym nie spałam, bo tylko jego sobie znalazłam i z nim współżyłam. Chodzi o to czy mam prawo czegoś od niego rządać biorąc pod uwagę, że płacił mi za seks? czy mam prawo ubiegać się o alimenty. Czy mam go powiadamiać o ciąży?? jak się dowiedziałam to po prostu zerwałam kontakt powiedziałam, że rezygnuje z układu. Nie wiem co mam robić. On się może wyprzeć powiedzieć, że skoro robiłam to z nim to mogłam równie dobrze z innymi i to nie jego dziecko. Ale ono jest jego wiem na 100%. Tylko co teraz robić?

Gość tgrtgtrrtdg
gówno kretynko znając życie pewnie usuniesz nic niewinne dziecko-lub gorzej, oddasz i na tym się skończy.

Gość co teraz robic?
zaplac za wlasna glupote i tyle:-O

Gość taaa jasne
A co było napisane w umowie? Ubezpieczyłaś się na wypadek ciąży? Zawsze możesz zrobić badania na ojcostwo i wystąpić o alimenty.

Gość dostaniesz alimenty
pamiętaj tylko żeby dobrze zorientować się jak to jest z tym ustaleniem ojcostwa jeśli On nie będzie chciał się przyznać to oczywiście badania

Gość co teraz robic?
dziecko bedzie szczesliwe, kiedy pewnego dnia sie zapyta kto jest tatusiem:-O spnsor buahahaaaaaa:-) ales ty durna:-O

Gość cvcxvxvd
to ze ejstes szmata to wiadomo, biedne dziecko poczete z kurwienia sie.....ale swoja droga mozesz rzadać alimentow...jak sie wyprze to robisz testy dna

Gość co dalej? jak zyc?
nie wiem czy dziecko bedzie mialo okazje zapytac. Ja nie wiem co mam robic. Czy on powinien wiedziec? nie wiem, Umowa? zadnej umowy nie bylo podpisywanej. Umowa slowna nikomu nie przyszlo do glowy, ze mozna wpasc przeciez byly gumki.

Gość co dalej? jak zyc?
No tak kurwilam sie wiem, ze sponsoring odbierany jest podobnie jak prostytucja. Tylko ja robilam to z jednym. Nie wazne co myslicie na temat dziwek. Dziwki sa byly i beda. Kazdy ma prawo zyc jak mu sie podoba nawet zarabiac wlasna dupa.

Gość nazywasz się Emilka Gryzoń????
??????????????

Gość co dalej? jak zyc?
Nie jestem żadnym gryzoniem i nawet nie łudź się, że podam tu swoje dane!! do pomocy mi w zainstanialej sytuacji moge zostac anonimowa nie ma znaczenia kim jestem,

oczywiście nie będziemy Ci tłumaczyć, że z gumką mogą stać się różne rzeczy. miałaś pecha, nie umiem postawić się na Twoim miejscu, w związku z czym nie umiem Ci poradzić, życzę powodzenia i zdrowia dla dziecka.

Gość cvcxvxvd
jak amsz sumienie to usuwaj, ja bym tego nei zrobila, poinformuj sponsora o tym fakcie....pewnmie ebdzie cie namawial na usuwanie.....ja nie zrobilabym tego za nic w swiecie. Potem skladasz pozew do sadu o ustalenie ojcostwa i alimenty i juz!

oczywiście, że możesz podać go o alimenty, jeśli się będzie wypierał to masz prawo zrobić badania na ustalenie ojcostwa, nie ma znaczenia z iloma spalaś, za poczęcie odpowiadają obie strony choć może to być sprawa trudna i w sądzie ale masz do tego prawo. nie przejmuj sie opiniami innych, to twoje życie i ty ponosisz za nie konsekwencje ale teraz jestes odpowiedzialna za życie maleństwa.

Gość taaa jasne
Hahahaha - sponsoring, a raczej bycie utrzymanką to JEST prostytucja :D Nie ma znaczenia czy robisz to z jednym czy z tysiącem, ważne, że czerpiesz z tego układu korzyści. Dziwię ci się, że nie podpisałaś z nim umowy, teraz to chyba tylko idź z nim porozmawiaj, a jak nie będzie chciał po dobroci to badania i do sądu.

Gość prawniczka :)
z punktu prawnego mozesz złożyć do sądu wniosek o alimenty (nie ważne czy ojcem jest Twój chłopak, sponsor, czy przypadkowy facet) a na ustalenie ojcostwa tylko testy DNA jeśli się nie będzie chciał przyznac do dziecka

oczywiście, że możesz podać go o alimenty, jeśli się będzie wypierał to masz prawo zrobić badania na ustalenie ojcostwa, nie ma znaczenia z iloma spalaś, za poczęcie odpowiadają obie strony choć może to być sprawa trudna i w sądzie ale masz do tego prawo. nie przejmuj sie opiniami innych, to twoje życie i ty ponosisz za nie konsekwencje ale teraz jestes odpowiedzialna za życie maleństwa.

Gość no to sobie nagrabiłaś
gdybyś była krową, albo kobyłą, gospodarz by się ucieszył, ale jesteś głupią babą, z przeyebanym żywotem, durnego babska z przychówkiem. i słuchaj jeszce , tych wariatek z pro life....pomągą ci z bachorem, modlitwą, kurva go mać...buhahahahahahahahaah

Gość co dalej? jak zyc?
Nie wiem czy chcę usuwać nie wiem czy chce urodzic. Rozwazam rozne opcje. Jesli urodze to aliemnty beda konieczne, bo nie mam stalej pracy robie na umowe zlecenie procz sponsoring, ale nie wroce do niego, bo bede sie juz bala.. A aborcji sie bardzo boje i mimo, ze nie pragne dziecka nic nie czuje do niego zreszta nic nie widac jeszcze to nie wiem czy ja zrobie nie stac mnie nawet na to i no nie wiem co zrobic. Jestem mloda i nie mam tak naprawde nic.

Gość cvcxvxvd
sprawa w sadzie nie jest trudna, robi sie badania alimenty sie dostaje i juz

Gość apaulina
a on to co żonaty czy wolny moze mu powiedz zobacz jak zareaguje

Gość no to sobie nagrabiłaś
kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród

Gość apaulina
pewnie ze alimenty i juz przecież on ci w sadzie nie udowodni ze to sponsoring był umowy nie ma na pismie wiec co kogo obchodzi w jaki sposób zaszłaś i co cie znim łaczy jest dziecko i trzeba ponieść konsekwencje i to obie strony

Gość co dalej? jak zyc?
On żony nie ma. Jest samotny i bardzo niesmialy stad brak kobiety. Bylam jego pierwsza utrzymanka dlatego byl hojny i naprawde docenial to co dla niego robilam. Ale dziecka miec nie chcial ze mna na pewno.

Gość apaulina
ale i tak mu powiedz

Gość cvcxvxvd
no na radosc z jego strony raczej bym nie liczyla ale facet idac do wyra chyba ma swioadomsoc tego ze dzieci sie z tego rodza wiec nie tylko Ty ejstes winna ale i on . i ma poniesc tego konsekwencje. kasy pewnie nie ma malo wiec wyciagniesz od niego spore aliemnty. Sponsoring czy nie, jest ojcem dziecka bedzie placil, sedzine nie obchodzi co po co i dlaczego oraz jak........

Gość co dalej? jak zyc?
Moze byc na mnie wsciekly, ale to on tez zawiodl. Testy robi sie po urodzeniu dziecka? wiec mysle, ze poki co nie mam co liczyc na niego, bo pewnie na slowo mi nie uwierzy, ze to jego.

Gość co dalej? jak zyc?
teraz musze znaleźć klientow na sex oralny bo z brzuchem nikt mnie nie bedzie bzykal.

Gość apaulina
bedzie bedzie niektóych rajcują kobiety w ciąży

Gość byly sponsorr
i dlatego ja sie balem stalych zwiazkow sponsorowanych z jedna osoba lepiej z takimi cichodajkami to robic co maja kilku sponsorow jak taka wtedy zajdzie w ciaze to sama nie wie kto jest ojcem wiec nie bedzie mnie nachodzic :classic_cool: