Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem brzydki////

Jestem brzydki dla kobiet ponieważ nie mam Arabskiej urody

Polecane posty

Gość jestem brzydki////

Jestem niemal identyczny jak koles z reklamy Colgate Plax , ten blondyn co robi dziwne miny . Wiekszosc z was za przystojnego uwaza faceta o ciemnych wlosach , sniadej skorze i czarnych oczach . A reszta to ci zwykli :O

Gość dvdvf
to prawda;) i dlatego mam meza polodniowca:D co nie zmienia faktu ze sa tez wielbicielki blondynow:)

Gość patologiczny
Polki to rasistki

Arabska uroda jest obleśna, mi się nie podoba. Kojarzy mi się z białą rozpiętą na klacie koszulą, spod której wystają kłaki i srebrny krzyż wielkości wałka do ciasta.

Gość nbnbnnxx
MAm podobnoe odczucia, sama jestem blondynką :D i najbardziej podobają mi się blondyni ,albo szatyni. Arabowie jak dla mnie wszyscy są jak od jednej matki i najwazniejsze... nie cierpię zarosnietych klat i calego ciala :O

Gość Mirrindaa
też jestem amatorką blondynów i to tych bardzo jasnych :)

Gość kredddkaa
Nie ma tej reklamy w sieci :( Ale wiem o którą chodzi ;)

Gość gbgbgbgbg
moj maz nie ma klakow i nie nosi srebrnego krzyza:D tylko jakis rzemyk;) ma kruczoczarne wlosy, ciemno brazowe wlosy, ja jestem blondynka o niebieskich oczach, i z tego mixa wyszlo nam cudowne dziecko;) obce osoby podchodza do mnie w sklepie i nie moga sie nadziwic:P

Gość Dauedos1485
Ale Yeshuah ha Mashayah, czyli Jezus Chrystus prawdopodobnie byl arabskiej urody. A jak wiadomo to najwazniejszy czlowien na swiecie

Gość Dauedos1485
Tu nie chodzi o aseksualnosc, tylko o fakt ze Jezus prawdopodobnie przypominal wygladem sysyjczykow albo palestynczykow i wydaje mi sie ze malo osob zdaje sobie z tego sprawe przejawiajac rozne formy antypatii do okreslonych grup.

Gość Dauedos1485
Ja pisze o rasie i semickibh gench a nie o guscie

A to jest temat o guście. Więc każdy post jest rozumiany w takim kontekście. Co Ty tu Jezusa mieszasz z rasizmem.

Gość ooops
ja mam meza araba i nie zauwazylam, zeby byl zarosniety...osbiscie podaba mi sie prawie kazdy tym urody, nie lubie tylko swinskich blondynow...zreszta facet musi miec to COS

Gość Dauedos1485
Ja nie mieszam Jezusa z rasizmem tylko kieruje ta rozmowe na bardziej ambitne tory.

Chyba każdy wie, że Jezus był Żydem, co w tym ambitnego.:D Poza tym możesz założyć nowy, arystokratycznie górnolotny topik o genach Chrystusa.

Gość ooops
alles klar mieszkasz w D?

Gość Dauedos1485
Ale wy malostkowi jestescie. Nie ma czegos takiego jak typ urody, jest cos takiego jak rasa. Zydzi i Arabowie to rasa semicka. Germanowie i Celtowie to rasa nordycka a Grecy to rasa dynarska. Tak trudno to pojac?

dziewczyny które lecą na brudasów to szmaty, bo te śmiecie choćby nie wiadomo jak łgają to i tak szmaty będą mają do nich kisiel w gaciach

Dauedos1485, topik brzmi "jestem brzydki dla kobiet bo nie mam arabskiej urody", a nie "jakie są rasy na świecie, bo nie wiem. Muszę się dokształcić."

Gość Dauedos1485
Nie lubie takiego sformulowania jak typ urody to pachnie trywializmem i generalnie balachem zenionym na wydre.

Gość Dauedos1485
A mnie to gowno obchodzi ze jest brzydki dla kobiet. Jego problem. Jorgasz czy nie?

Gość Dauedos1485
A mnie to gowno obchodzi ze jest brzydki dla kobiet. Jego problem. Jorgasz czy nie?