Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychicznie wykończona

dość przemocy ,zalożono mi niebieską kartę

Polecane posty

dlaczego idąc po pomoc do policji czy innych instytucji trzeba przeżywać takie piekło ,dlaczego słysze pytanie "a dlaczego pani z nim mieszka " no bo kurrrwa nie mam tak dużych zarobków żeby sobie wynająć mieszkanie ,wyprowadzić sie do rodziców nie moge bo tu jednak mam prace i szkołe dziecka ,dlaczego wszelkiego rodzaju fundacje to pic na wode tylko do prostych spraw

Gość kurcze pomocy z filmem
brakuje odgórnych ustaw, ustaleń, nie ma współpracy między organami, brak miejsc, by kobieta mogła pójść przetrwać najgorsze dni, brak kasy: jakby kasa była, to byś się wyprowadziła, prawda? brak kasy to największa bolączka.

Gość bo jesteś patologia
i wszyscy mają takich dość weż sie lepiej do roboty

bo każdy by sobie chodził, po kłótni, bądź gdy mu się mąż znudzi aby dostać nowe mieszkanie. informacje mają być potwierdzone, a nie wyssane z palca

Gość kubeczek wyszczerbiony
moja koleżanka ma też trudną sytuacje ,udała się po pomoc prawną do pewnej fundacji gdzie od prawnika usłyszala że lepiej niech nic nie robi bo jej mąż jest niezrównoważony psychicznie i jak się dowie to się zdenerwuje i jeszcze coś jej zrobi ,czyli niech ją gnębi dalej i sie biedak nie denerwuje

Gość do ruda antonina
a jak udowodnić przemoc psychiczna?

Gość do ruda antonina
twój tok rozómowania wskazuje że jesteś jeszcze nieletnia czyli małolata to nie topik dla ciebie

Gość żydzi to dziura ozonowa
wiecie co zamiast isc na policje moglyscie wynając kogos kto obiłby im morde

Gość zestaw garnier
mnie też na komisariacie zadali pytanie czy nie moge się wyprowadzić,pytanie dlaczego ta propozycja jest dla mnie nie dla oprawcy

nie jestem nieletnia, czy małoletnia, chcę wam tylko przedstawić wasz problem z perspektywy innych osób(tu fundacji, czy policji) macie rację, że należy się wam pomoc, ale musicie też zrozumieć, że oni muszą te wszystkie informacje sprawdzić. przecież może sobie wkurwiona przez zdradę żona, posądzić małżonka o przemoc, facet jest niewinny, a może dostać wyrok. co do tego że w polsce nawet po uwierzytelnieniu tych informacji nic się nie robi, to jest inny bardziej poważniejszy problem. macie do organów sprawiedliwości pretensje o to że zamiast od razu, dać wam pieniądze, mieszkanie, przeprowadzają wywiad, wypytują o wszystko.

własćiwie to on mnie nie bije itp. ale bardzo poniża, przytyka genitalia do mojej twarzy, ostatnio bił mnie no wiecie...penisem po twarzy i zostały mi ślady

Gość awEQwetewtqe
marny podszyw :o

Gość metody stosowane przez
mojego psychola,zajmowanie łazienki gdy musze szykować ,sie do pracy(on pracuje w domu)trzyma rece z tyłu i napiera na mnie cialem wypychając z kuchni ,gdy spie wali w drzwi kopie w łóżko lub krzyczy na nasze zwierzeta (ja pracuje na noce)więc nie ma mowy o odpoczynku w domu ,jak sprzatne to specjalnie zaraz nabrudzi i jak ktos przyjdzie to rzuca tekst ,ze babsko w domu a taki balagan,w sklepie zawsze niechcący najeżdza mi na nogi wózkiem często raniąc do krwi,specjalnie staje w drzwiach żebym nie przeszła gdy go odepchne obrywam w tył glowy tak że siniaków nie ma ale gwiazdy widze ,robi gesty jak by chciał mnie uderzyć głową ,jak jem potrafi podejść i puśćić pierda w twarz mogła bym jeszcze wyliczac ,a tak po za tym jest ujmującym sympatycznym człowiekiem dzisiaj wszystkie panie ze sklepu i kiosku kazały przekazać mojemu malżonkowi życzenia ,jestem ciekawa jak ruda antonina by to udowodniła policji a ja jestem jusz u kresu wytrzymałości

Gość metody stosowane przez
ma być JUŻ przepraszam

wyprowadź się z domu, tak tak zaraz mi powiesz że nie masz gdzie, ale przecież zarabiasz i dostajesz pensję, coś wynajmij na początek, a faceta nagrać, wezwać policję, mieć świadków na jego zachowanie, umówić się na wizyty w poradniach małżeńskich, jest dużo opcji, podejrzewam że jesteś słabą kobietą i z żadnej nie skorzystasz bo wiesz że tak ci to nic nie da, choć nawet nie spróbujesz

na waszysm miejscu wyprowadziłabym się choćby pod most na pomoc Państwa nie ma co liczyć zapomnijcie o tym, tylko własna p[raca i niezależnośc uwolni was od tych psychopatów, a swoja drogą dlaczego się z takimi czubami związałyście? Ja jestem samotną osobą bo na swojej drodze spotkałam paru takich czubów ale na Boga nie dałam sobie zrobić dziecka i sama odeszłam jak się zorientowałam z kim mam do czynienia, poza tym zawsze dążyłam do niezależności finansowej i to się udało, może jestem stara panna ale przynajmniej nikt mi nie pierdzi w twarz

Gość quźwa zaraz mi gula pęknie
lepiej nie udzielajcie żadnych rad jak macie pisać głupoty typu wyprowadż się z domu albo lepiej nawet pod most ,wiecie co, to jest kopanie leżącego ,kto nigdy nie był w takiej sytuacji jego mały móżdzek nie potrafi tego ogarnąć i potem takie mądre sie wypowiadają ,żeby to nagrac lub inaczej udowodnić

Gość psychicznie wykonczona
wszyscy zachowują się jak by nigdy w życiu nie popelnili blędow ,jak by zawsze wiedzieli jak druga osoba sie zachowa i co ma na mysli,najlepiej obwinić ofiare ze winna bo byla głupia

Gość ariada
Ruda, chyba wszystkie poniżane i bite kobiety są słabe, właśnie dlatego potrzebują zorganizowanej pomocy z zewnątrz.

akurat ja byłam w takiej sytuacji i wyprowdziłam sie pod most i to zadziałało, też nie miałam pracy każdy mi pisał to co tu nie dasz rady ale niestety trafiłam pod most bo mój były pod most mnie odstawił to nawet nie był mój wybór ale zrobił mi tym przysługę sama nie moge uwierzyć że teraz zarabiam więcej niż średnia krajowa i w dupie mam zależenie od kogoś ba nawet zrobili mnie kierownikiem :-)

Gość fggghhjjk
nie opłaca sie takim babom pomagać bo są bez kasy

Gość fggghhjjk
kraniotomia pod most to znaczy gdzie ? pisz może jaśniej

Gość xdfgvbhu
ja wylądowałam w psychiatryku po gehennie jaką mi zgotował mój ślubny ,też na co dzień wspanialy wykształcony człowiek