Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bołzębka.....

Ból zęba po kanałowym i wypełnianiu

Polecane posty

Gość Bołzębka.....

Miałam leczony rok temu ząb (12 wizyt, 1800zł poszło się jeb... :( tylen awet miesięcznie nie zarabiam jako studentka), kanałowe i potem wypełnianie. Od paru dni boli mnie ząb - tj jak "zagryzam" go dostatecznie długo to przestaje. Boli mnie jak coś zaczynam jeść słodkiego. Nie stać mnie jeszcze na zrobienie tego zęba zwłaszcza, że mam 4 inne zeby do zrobienia. Zwlekam z wstawieniem czwórki od 2 lat bo mnie na koronkę nie stać i boję się, że trzeba będzie rozwiercać, boję się kosztów.... Mogę to jakoś znieczulić? :( [nie mogę iść do nfz bo nie mam ubezpieczenia - tj. z uczelni nie przysługuje mi a nie pracuję "oficjalnie"]

Gość monik........
ja mialam to samo robione okolo 1,5 roku temu jak bylam w polsce(mieszkam za granica). Od niedawna tak samo jak ty odczowam bol podczas gdy jem slodkie,zimne a nawet gdy naleci mi tam za duzo nie rospuszczonej pasty tak ze jest nie ciekawie. Do polski teraz nie stac mnie zeby jechac i tez sama nie wiem co z tym zebem zrobic. Najlepsze jest ze tez sporo pieniedzy w to wyrzucilam a na dodatek zaufalam tej dentystce poniewz wiele osob mi ja polecalo a tu klapa...

Gość Bolzebka
Juz boli bardzo. Mam 80zl do 20.05 i nie wiem co z tym zrovic. Nie boli mnie zab a przestrzen miedzy zebami dwoma dokladnie. W jednym punkcie...