Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilkzlasu

zwierzenia muzyczne na kafe

Polecane posty

Napiszcie coś o swoich telefonach komórkowych W SENSIE - ile plików muzycznych możecie tam zmieścić. Ja zmieszczę 5 piosenek na NORMALNEJ zakładce, jeszcze mam dodatkową zakładkę muzyczną ale z wejściem do netu i trzeba tam pobierać przez Net co mi się nie podoba w ogóle bo by mi się dalej muzyka ładowała na drugą zakładkę, nie? No i mam tam 5 piosenek od wczoraj, ale je zmienię - 4 wymienię NIEBAWEM. Na pewno zostanie elektroniczna wersja Sacarlattiego i jego sonata k455 bo mi sie STRASZNIE PODOBA choć wolałabym ją na pianinie lub klawesynie, a mam takie ZERSKO tam, ale melodia leci i może być. Zostają jeszcze 4 piosenki. I TU MAM DYLEMAT. Jakie dać tam piosenki. Jedna powinna być niemiecka nie? Powinnam państwami te piosenki ułożyć tak dużo mi się ich tam mieści. A słuchajcie - jakie wy macie telefony mi napiszcie i co się wam tam mieści? Napiszcie bitte.

Musicie sobie ją znaleźć doszłam do wniosku - sami. Może wam się nie będzie podobać? Eee chyba samą muzykę poważną sobie tam dam. Jest jedna melodia, że wszystkich nią ogram w razie co i mogę się wynieść OD CYMBAŁÓW czy CYMBALIC wiecie - żeby jeszcze grały na cymbałach czy grali. Ale one mają dzwony w głowie - takie kościelne - BIM BOM BIM BOM i chcą się ze mną porówynywać. Ja po prostu przepadłam w życiu bo matka moja samobójstwo popełniła, a one? Bez sensu. I siedzą tam całe ożarte wiecie w tych Niemczech i robią te swoje zboczeństwa i nie umieją pojąć dlaczego one nie mają stałej pracy. Bo nie chodzą do psychiatry. I tyle :( A kiedyś sama je popchnę do piekła bo jak same są takie głupie to ich sprawa ale innym że życie rujnują to już jest sprawa taka, że widłami w nie i piętro niżej. Jak gnój się wrzuca do gnojoka tak takie szmaty i zera głupie kiedyś widłami się do piekła wrzuci. A to lepiej bo to kopnąć i spadnie. I tyle myślę o pewnych ludziach - KOBIETACH - w Niemczech zwłaszcza. A o facetach też. Bo tak i już. Dołączą do nich bo na to zasługują wiecie.