Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babcia Teofilia

Dlaczego babcie są takie męczące?

Polecane posty

Gość Babcia Teofilia

NO dlaczego?? Dlaczego babcie są takie męczące? moje sąsiadki, starsze panie po 60 zadbane, modnie ubrane, umalowane, na szpilkach, no po prostu 60 ale duchem max. 40 a moja babka to taka zrzedliwa, meczaca, no po prostu jak jestem w jej towarzystwie to mnie normalnie soki zyciowe odchodza ona tak mnie meczy nawet jak nic nie mowi.

Gość Babcia Teofilia
Ja nie wiem, czy ona to jest jakis wampir energetyczny czy co?

bo starzy ludzie tak już mają stają się zrzędliwi też miałam taka babcię rzadko kiedy jest inaczej a po za tym to,że takie są po 60 nie znaczy że będą takie same za 3 lata

Gość Babcia Teofilia
Myślicie że ona moze byc wampirem energetycznym?

Gość mam nieodpowiedzialną matkę
może być

Gość Babcia Teofilia
wampirem energetycznym ale nie tylko, jakies takie promieniowanie wysyla albo cos bo kiedy byla u nas na noc i ja juz lezalam a ona siedziala obok na kanapie bo tak mamy ustawiony telewizor ze musiala siedziec obok mnie to ja nie moglam zasnac ona tak na mnie wplywala jakos ze po prostu bym ja rozsadzila.

A moja ma 77lat, w szpilkach co prawda nie biega, ale jest zajebista ;) Posłucha sobie ze mną Rammsteina, poogląda tatuaże w galerii na necie i powie, który jej się podoba, rozumie potrzeby biednych studentów i nigdy nie słyszałam, żeby była z czegokolwiek niezadowolona, mimo że od 20lat jest wdową, zawsze twierdzi, że dobrze się czuje (a 3 zawały już przeszła). Sama sobie Babci zazdroszczę ;P

Gość SPbjt
Ja wypowiem się o mojej babce: - Widzi w każdym tylko negatywne cechy typu pijaczka, samolub, - Generuje problemy. W każdej sytuacji widzi ciemne strony, nawet jeśli oba rozwiązania są skrajnie przeciwstawne, żadne z nich jej nie odpowiada. - Zawsze jest czegoś za mało lub za dużo, za słone lub za słodkie. Nigdy nie ma równowagi - Kiedy ktoś z rodziny zachoruje dziwi się i ma pretensje jak młodsza od niej osoba mogła złapać infekcję skoro jest jeszcze "nienarobiona" w życiu. - Kiedy jej syn zachorował na białaczkę największy problem był z nią. Albo histeryzowała i lamentowała kiedy wyniki były gorsze albo miała pretensje, że się leni i byczy w szpitalu kiedy wyniki były odrobinę lepsze. - potrafi zagnębić swoją gościnnością po to by potem wszystko wypomnieć. - Narzeka, że nikt jej nie współczuje ze zdrowiem ale zażarcie odrzuca każdą pomoc medyczną.

Moja babcia była świetna, w ogóle nie męcząca, mimo iż prosta kobiecinka to taka spokojna, ciepła i życzliwa. Ten profil jaki opisujesz bardziej pasuje do mojej matki niestety....

Gość znawca arabuw z Janowa Podl
są takie męczące, bo nie wiedzą jak kupic wibratorek wysokiej klasy w ksztacie siusiaka o.Rydzyka.

Gość babcia po 60
a jak się kupuje wibratorek,powiedz

Gość znawca arabuw z Janowa Podl
na allegro wchodzi się na dział erotyka.

Gość EIMI
Generalnie osoby w tym wieku skupiają się na mówieniu o problemach a nie na szukaniu rozwiązań, nawet jeśli te istnieją w zasięgu ręki. Jednym z powodów może być zbyt duża ilość wolnego czasu, która niestety sprzyja nudzie a kiedy nic się nie dzieje to jest zero problemów. Wtedy trzeba je wymyśleć. Był okres kiedy przebywałam ze swoją babcią, która całe dnie spędzała w domu. Kiedy wracałam z pracy miałam setki rzeczy o których myślałam a tymczasem dla mojej babci najważniejsza była szczotka do butów, której nie sprzątnęłam przed wyjściem i od progu byłam witana pretensjami o to, zupełnie jakby w moim życiu nie było ważniejszych spraw. Kiedy sprzątałam jej dom przed ub. Świętami zrobiłam chyba milion rzeczy ale została zauważona tylko jedna. Oczywiście ta, która nie została wykonana i to był temat na 2 godziny.