Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duchowej

Zagineła dziewczynka, moja córka..

Polecane posty

Gość Duchowej

Witam, nie wiem jak mam się dalej czuć, jestem w ogromnym stresie, każda matka jeżeli to przechodziła to wie o co chodzi. Nie życzyłabym takiego stresu nawet największemu wrogowi. Otóż wybraliśmy się dzisiaj z mężem i 2 dzieci do lasu na spacer. Synek ma 4 lata, a córka 6. Mąż poszedł z synkiem do sklepu a my chodziliśmy w kółko po lesie. Spuściłam córke z oczu dosłownie na chwile, a ona znikneła. Kręciło się dużo osób wołałam, a jej nie ma. Szukaliśmy z mężem kilka godzin i nic. Zgłosiłam na policje, ale czy oni mi pomogą, co się jej mogło stać, może ktoś ją krzywdzi?, może błądzi gdzieś po tym lesie, za godzine mamy tam się stawić, nie wiem czy dam rade, policja podobno przeszukuje teren, co jej się mogło stać?, gdzie ona jest?, jak ona może mi coś takiego zrobić?, kocham ją najmocniej na świecie, nie dam jej zrobić krzywdy

Gość a ja powieeem taaak..
teraz nagle wszystkim giną dzieci.

Gość Duchowej
Na co mam się leczyć?, na rozpacz,? pomyśl jak ty być była w takiej sytuacji, to co byś zrobiłą?, wiesz ile ja leków dzisiaj połknełam?, nie życze Ci abyś to samo przechodziła co ja

Gość olivia duhnam
jasne, 6-latka ci zginela, a ty sobie na kafe siedzisz. Spierdalaj idiotko

Gość Duchowej
Nie możecie mnie wesprzeć, jakimś dobrym słowem, siedze przed tym komputerem i rycze, a wy tylko jedno provo i tyle, jesteście okrutni

Gość sex instruktorka
miło sie na kafe siedzi?

dlaczego jej nie szukasz?

Gość Duchowej
bo jest ciemno i się boję :(

Gość Duchowej
jutro idę z synkiem do lasu mam nadzieję że jemu to się nie przytrafi:(

duchowej, niezła jesteś.

Gość dlaczego nie możliwe
nas wczoraj w nocy okradli i też siedzę na kafe - co mam z obłędem w oczach latać po mieście? przecież i tak złodzieja nie złapię, bo pewnie już jest daleko! Autorko jeśli to prawda, to bardzo współczuję, zachowajcie spokój, miejmy nadzieją, że się zgubiła w tym lesie i policja ją zaraz znajdzie!

Duchowej bo jakoś mało prawdopodobne wydaje mi się fakt,że w takiej sytuacji siedziałabym przy komputerze.Niebo i ziemię przetrząsnełłabym,a poza tym w lesie też byli ludzie i nie uwierzę,że nagle nikt i nic nie widział i nikt nie chciałby Ci pomóc szukać!!

Gość Duchowej
Nie, jestem w stanie jej szukać, mąż tam cały czas jest obiecałam że dołącze, ale nie wiem czy dam radej, a jak jej się coś stało?, jak ją ktoś zabrał?, dlaczego ludzie są tak okrutni, i krzywdzą ludzi?. Wydaje się do nie wiarygodne, ale to jest naprawde prawda, jestem jak roślina po tych lekach. Podszywy, zostawcie mój temat, prosze was

Gość Duchowej
Nie będę przecierz opisywać każej minuty tej feralnej godziny, były to najgorsze chwile w moim życiu, mimo że nie zdawałam sobie ogromy sprawy na początku.., bardzo się boje o nią

Gość olivia duhnam
jasne...postaraj sie lepiej z nastepna prowokacja

Gość asdgtyyyy
wyp........lalala. nie wierzę :O

Gość Januszek..........
Pojebana jestes totalnie.

Gość Duchowej
Jeżeli przeczytaliście pierwszy post, to zastanówcie się jakby was to spotkało..

Gość olivia duhnam
jakby nas to spotkalo to ostatnio rzecza jakabysmy robili to siedzenie na kafe kretynko. Dotarlo??

Gość Duchowna
nie wiem, czy napewno jakbyś miałą szukać własnej córki w lesie gdzie jest tyle policjanót, gdzie to wygląda jak koniec, jestem wykończona, nie moge spuścić wzroku od synka, cały czas mi się wydaję ze jemu coś się stanie, wie co się stało..

Gość olivia duhnam
nie mozesz spuscic wzroku z syna ale pierdolic na kafe mozesz?? Glupia cipa

Gość Duchowna
Zwiodłam się na was, wolicie się udzielać na głupich topicach, niż tam gdzie człowiek naprawde potrzebuje pomocy

nie bierz nas na litość,bo nie mamy się kogo litować.W obliczu zaginięcia dziecka nikt normalny nie siedziałby teraz w necie!!!!

Gość ta a za chwilę napisze, że
córka się znalazła a przez cały czas mała stała jej za plecami kiedy ta jej szukała

Gość wklej tu jej zdjęcie
Może ktoś z kafeteriuszy ją widział. Tak robi większość rodzin osób zaginionych.

Gość Duchowna
Zrozumcie, byliśmy całą rodziną na spacerze w lecie pod miastem o 11, córka znikneła mniej więcej przed 12, te 7 godzin jej szukałam, ale nie daje rady. Jestem na silnych lekach na uspokojenie i siedze sama w domu pod telefonem, co chwile dzwonie do męża. To jest dla mnie koszmar, a wy nic innego nie maci do powiedzenia jak tylko wyzwiska. Wolicie się udzielać na tematach jennifer, czy innych głupich, a gdzieś jak ktoś ma naprawde ogromny problem, macie to w dupie.., boje się

Podłapała temat innej dziewczyny, której jakiś chłopiec z rodziny zaginął i dała tu jego zdjęcie. więc teraz ta sobie napisała i czeka na naszą reakcję. O Ty głupia pizdo, oby Ciebie nigdy nie spotkało takie nieszczęście, z którego teraz sobie żarty robisz