Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariam19

Jak go odzyskać? Jak ratować związek?

Polecane posty

Gość ariam19

Hej. Mam taki problem. Ostatnio wracałam z moim chłopakiem do domu, to było późnym wieczorem. Wcześniej byliśmy trochę nakręceni ( jeśli wiecie co mam na myśli). Prawdę mówiąc to ja go nakręciłam. Różnymi słowami zachęcałam go. Jak wracaliśmy zapytał się czy chce gdzieś zjechać na boczną dróżkę. Powiedziałam , ze chce, bo tak faktycznie było. W aucie chciał czegoś więcej, ja też tego chciałam, ale opamiętałam się bo bałam się, ze wpadniemy. On nalegał, ale ja byłam nieugięta, w końcu on przestał i całą drogę się nie odzywał. Teraz obwinia mnie o wszystko. Powiedział, ze zawiódł się na mnie. Ja go bardzo kocham i mam świadomość, ze może faktycznie ja trochę zawiniłam. Co robić? Nie chcę tego kończyć, ale boje się o nasz związek. pomocy.

Gość szuru buru.
Jak długo jesteście razem?

Gość dziwnie sie z tym czuje ...
jesli to rozsadny chlopak to niebawemcie zostawi

Gość ariam19
Jesteśmy razem ok 3 miesięcy.

Gość gość
2,5 roku temu poznałam mężczyznę i wydawało mi się że to facet mojego życia! Przez pierwszy rok było cudownie! Tom mieszkał w Niemczech a ja w Polsce. Przyjeżdżał do mnie w każdy weekend pokonując ok 800km! Spędzaliśmy razem cudowne chwile. Po roku postanowiliśmy że zamieszkamy razem w Niemczech. Wynajęliśmy mieszkanie. Zabrałam dzieci i wyjechałam do ukochanego. Po miesiącu zaczęly się problemy. Mój ukochany budował między nami mur którego nie mogłam przebić. Mówił że ma problemy i potrzebuje czasu. Przez pół roku kochaliśmy sie zaledwie 4 – 5 razy! Po 8 miesiącach rozstaliśmy się, ale ja go wciąż kochałam. Zamówilam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl – znowu jest mój. I znowu jest jak na początku.