Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bóg niesprawiedliwie dzieli

widziałem piękna dziewczynę w kościele

Polecane posty

piękna, szczupła, wysoka elegancko ubrana,piękne włosy, ideał kobiecości i zrobiło mi się jej żal bo jakoś tak dziwnie ruszała cały czas głową jakiś tick albo lekki paraliż Przecież gdyby nie to mogła by zostać modelką albo aktorką a tak co może robić w życiu

Gość khagern
a coz to za ograniczenie miec tick??

co chwile porusza głową jak by cały czas poprawiała włosy widziałeś kogoś takiego w TV?

Gość a gdzie ten kosciol
bo moze to ja :p ale jak ja to nie byl to tik heh

też tak masz? ale ta dziewczyna bardzo czesto tak poruszała ta głowa co kilka sekund

Gość podobnie jak szanowna
nie napalaj się to dziewczyna proboszcza.

Gość a gdzie ten kosciol
no nie no to bardziej byly "ruchy rezygnacji" :p bo ksiadz pierdolil i to rowno sorry ale tikow nie mam, chociaz moglo to byc zbyt intensywne heh

ta jasne i na pewno to byłaś ty gdzie byłaś w tym kościele?

Gość morissson25
W kościele co tydzień jest rewia mody, przynajmiej u mnie.Wczoraj u święconki to było masę suk w szpilach mini,dekolty itp.Tak jak by nie odróżniały kościoła od baletów czy randki

to chyba napisałem że była z klasą ubrana

Z tego wszystkiego moja spowiedź przedwielkanocna poszła w pizdu - bo nie mogę przyjąć komunii, kiedy całą mszę zamiast słuchać księdza rozmyślałem o obcej dziuni.

Gość aha i achhhh
to chyba wlaśnie sprawiedliwie. Są tez takie co nie mają tiku, ale za to sa niskie, brzydkie, grube. Dlaczego uwazasz, ze jedne mają mieć wszystko, a inne nic? Gdyby taka niska gruba brzydula miała tik, nawet byś nie zauważył. bobyś jej nie zauważył. Żałosne to.

odwal się podszywie o niczym nieprzyzwoitym nie pomyślałem zresztą do spowiedzi nie chodzę

Gość Bóg niesprawiedliwie dziel
A właśnie, że był to dobry uczynek - współczucie bliźniemu a raczej bliźniej.

Gość morissson25
Znaczy mówię ogólnie wyzywająco ubrane jedne z klasa drugie nie. Na pocieszenie mogę dodać.Miałeś myśli nieczyste na widok obcej dziewczyny:) to tak naprawdę nie grzeszysz tak bardzo bo nie masz dziewczyny.wiec luzik bóg uczynił atrakcyjność atrakcyjnie żeby ludzie chętnie się rozmnażali Bóg ci wybaczył:) te męki

Gość śliczne włosy miała?
Taki tik? Może ona uważa, że jej włosy źle leżą i cały czas je poprawia. Też tak robię;)

jak się widzi śliczną dziewczynę w kościele to się tak staje ramie, w ramie ale 100 cm odległosci, aby sobie na przekażcie znak pokoju dłoń podac :) A z koszyczkiem byłes wczoraj?? I co jakie były? tez piekne:)? Czy tylko koszyczki piekne miały:)?

na ulicy albo po wyjściu z kościoła, sklepu, szkoły kobiety często poprawiają włosy. Bo jak mają je naturalne, nie na lakierze, to wiadomo, że fryzura się zmienia. więc ją poprawiają dłońmi. Podobno jak kobieta poprawia włosy to znak, że chce się podobać;) Ps Może deszcz zmoczył jej włosy. To je poprawiała. Czasem włosy można poprawić ruchem głowy- mocny skręt, skrzywienie i same opadną na swoje miejsce:) Może to nie był tik, ani paraliż. Myślę, że na takie choroby jest za młoda. A jeśli nawet, to może byc modelką mimo tiku, w końcu fotograf strzela serię fotek. I zawsze coś się wybierze. Faktycznie katoliczki są ładne. Sam dzisiaj takie widziałem::) I ładnie ubrane.

Gość ale padddda ddddeszczzzzzzzzzz
Pewnie jutro nie będzie w kościele, bo jest lanie wody:) To miałeś chłopie szczęście, że dziś ją widziałeś. Uroda to nie wszystko:P

Gość ale padddda ddddeszczzzzzzzzzz
a jak się widzi osoby na wózku? Co mają boski głos? I nigdy nie będą piosenkarzami?

Gość leje z niebaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no szkoda....

Gość leje z niebaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmmm może nad czymś myślała? a jakie było kazanie? Może o tym? Może o swoim życiu itp? A może o Tobie:classic_cool::P