Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrabasik

do panów, ile razy dziennie jesteście w stanie się kochać?

Polecane posty

Gość kontrabasik

witam. Jestem ciekawa ile razy dziennie mężczyźni są w stanie się kochać z kobietą. Mój facet chcę ok3 razy i z ciekawości chciałabym wiedzieć jak to u innych:p

Gość nzxbvc
4 razy po 2 razy 8 razy 1 po 1 o północy ze 2 razy i nad ranem jeszcze 1

Gość Taki Gosc...
3-4 razy, to sama masturbacja dam rade przy dobrym filmie; 6-7 razy ze swoja piekna kobieta-laseczka Napisz jak to jest u Ciebie.

Gość kontrabasik
u mnie? U mnie to różnie ale nie więcej niż5razy bo organizm potrzebuje czasu do regeneracji i odpoczynku nie wiem czemu ale częściej to nie da się takiej samej przyjemności uzyskać.....

Gość rzyt
czternaście razy

Gość Taki Gosc...
Tak, widze ze kolega wyzej to kafeteriany standard - moze 14 razy i ma penisa 25cm...

Gość kontrabasik
właśnie to mnie kurdę drażni człowieka coś interesuje a tu ściemy idą. Mi chodzi o to nie ile ktoś myśli ale ile faktycznie wyrabia!

Gość :( ech
Bez ściemy ale ja to uzależniony jestem.... średnio 3 razy dziennie sie masturbuje Były by więcej ale mam prace po 10 i więcej h dziennie. Gdy nie pracowałem i siedzialem dniami w domu rekord to cos kolo 12 razy. średnio 6 dziennie.... Ale ja to musze zacząć leczyć... Zdarzało mi się mastrubować w toalecie na uczelni... w lesie jadąc do zlecenia. No kurde zachciało mi się a ze jezdze samochodem to sru w las. Nawet 2 razy tak było. 2 gim razem jak zobaczyłem kurwe na drodze...... Uświadamiacie mi że chory jestem :(

Gość kontrabasik
Ech a masz dziewczynę?

Gość dsa
ehh masz dużo testosteronu i duże libido proste z wiekiem Ci przejdzie chyba

nie :( i nie chce... tzn sam nie wiem..... Po prostu 2 razy w życiu kochałem jedna i 2 ga dała mi po dupie. O jednej myślę do dziś. Potem zrobiłem małą odskocznie.... tzn poznałem fajną kobietę matkę z dzieckiem...... wiem podły jestem. Do dziś się przyjaźnimy. Takie tam pieszczoty odepchnąłem ją jak chciała mi loda zrobić. Po prostu tęsknie za tamtą do dziś...... I nie jestem w stanie kochać. Wykorzystałem tamtą kobietę tak się czuje.... Jest naprawdę cudowna. Ale nie miała w życiu szczęścia. Ze mną i tak nie będzie za duża różnica wieku. Więc dałem jej nadzieje że jest ładna....... skomplikowane to..... Tak samo skomplikowane jak moje prawictwo :) kurde chciałbym kiedyś być z tą jedną jedyną... ech a z prawictwa zostało mi tyle że nie byłem w myszce penisem.... Ogólnie wszystkie ideały i wiara upadłą ...

Gość kontrabasik
a lat masz ile?

Gość lizobut
Ja też często waliłem choć już nie mogę bo mieszkam z dziewczyną. Jeśli juz się kochamy to dwa razy - rano i wieczorem, chociaż robimy to kilka razy w tygodniu a nie codziennie.Czasami moglbym czesciej bo po porannym dymanku wychodzac na miasto jak widze fajna suczke to znowu mi sie chce, a czasami mam taki dzien ze wogole nie mam ochoty. Tyle w temacie.

a co tu ma moj wiek do rzeczy po 20 pare latek

Gość kontrabasik
a nie wiem tak jakos mnie zaciekawiło:p jestem w szoku że taka masturbacja Ci się nie nudzi.....

szczerze to raczej zaczynam sie bać jak to będzie kiedyś z myszką.... Ręka jest mocniejsza... a konik trzepany dzien w dzien wiec na bodźce mniej czuły.

Gość hhhhhhhhkkkkkkk
1

Gość kontrabasik
ech no to chyba masz o co się martwić...... Nie możesz jakos odnaleźć tej kobiety która kochasz? Skorą ją kochasz

ona ma pewe problemy z łepkiem...... Gdybym miał dośc kasy by wybudować dom albo miał normalną rodzine. Zaopiekował sie nią jakoś.... A tak... chyba nawet mnie nie pamięta Dobra bo i tak za duzo o sobie powiedzialem.. wesołych jajowatych

Gość kontrabasik
hehe to ładny raz masz:-p

Gość kontrabasik
a tak w ogóle to możecie pisać ile razy z kobietą a nie z rączka:p?

oj kobieto Przeciez to proste i logiczne.... Kobieta meczy faceta wiec 4 5 razy dziennie to max.... CO nie znaczy ze jakbys to ty go dosiadłą to nie mógłby jeszcze raz.... PROSTE A że pracujemy jestesmy zmeczeni itd to 3 razy dziennie.

Gość EL NINKA
Krótko- blondi zawsze tak? Jak tak, to juz nie przeszkadzam. Zostaw mnie z tym poczuciem, gorzej i tak nie będzie. Odpowiedz i daj mi spokoj, ja nie ruda:P

Gość EL NINKA
Jakby kochala, to by kochała Ciebie z rodziną czy bez, z pieniędzmi czy bez itd. Ne mam ochoty juz tego tłumaczyć. A jej podejsice- jak dupę wygodnie usadzić. Adios muchacho

Gość EL NINKA
czyli mnie tez wyorzystales, fajnie było się tak bawić? JEŚLI JESTEM TA DRUGA- TO ODP. NA TO, CO MI ZGOTOWAŁEŚ:p. Jak tamta to niby pierwsza- oj jakie płytkie i mierne uczucie, zabiło idyliczną wizję prawdziwej milosci Wszystko na własne zyczenie. I jak Cię znam to nic nie zrobisz w kierunku, aby było :). Jeednośc :).