Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syoss

Jedna cecha, która musi posiadać wasz partner/partnerka

Polecane posty

Gość revlonn
żeby był dobrym człowiekiem

Gość lubie truskawkii
wrażliwa

Gość syoss
hehehe brak słow, tylko śmiać mi sie chce, ale to dobre uczucie :) drogi Pawle, idz szukac sobie innego zajecia, hmm nie wiem jak lenka proponowala moze.. ;)

Gość .....m.....
penis

Po co te złośliwości? revlonn - dobrym człowiekiem? Wiesz, że właśnie tacy mają w życiu najgorzej:) Bo trudno jest się takim osobom dopasować. Poza tym według mnie dobro, to tak jak normalność, kwestia definicji i postrzegania.

Gość Nierozumiana
Dajta se wszyscy siana...

Gość Sandra_Maria
poczucie humoru!!!

Gość lennka malenka
nic mi nie woadomo zebym byla ta sama osoba co autorka, ale fakt ze mysle tak samo, ze glupoty podszywacze i nie jakie pawly wypisuja to prawda, wiecej luzu

Gość zielona zabkaa
podszyw jest zabawny kiedy jest z klasa, jakies glupie podszywanie sie i pisanie o prozaku i sraczce? sorry.. slabe to ja lubie szczerych mezczyzn jeszcze

Gość syoss
kurcze nie rozumiem Was, odpisalam "pawlowi" w cywilizowany sposob, podkresilalm zeby nawet nie odpowiadal bo nie bawia mnie takie rzeczy, kilku innym osoba tz nie spodobala sie jego opinia, kilka osob to powiedizalo, a nagle ja okazuje sie byc kilkoma osobami? nie rozumiem, nie rozumie.. ehh dziwne xD moze tak wrocimy do tematu, a nie wmawiacie mi 2 osobowosci? hehe

Gość syoss
o boze.. haha brak slow, ale okej nikt Wam nie zabrania swojego pokretnego myslenia, tylko po co te wulgarzymy.. jesli ich uzywacie to wiem, ze wieksza dyskusja nie ma sensu temat dalej aktualny, wiec nie zasmiecajcie

Gość syoss
sluchaj mnie chlopcze, nie bluznij i nie wyzywaj, nie wiem jaka ci to satysfakcie daje, ale mnie to tylko smieszy, ten poziom, jak czlowiek nie ma nic madrego do powiedzenia do obraza innych, nie nie pisze pod zadnym innym nikiem, ale ty widze pewnie tak, co za problem napisac cos obraziwego, a pozniej to ciagnac na kilku innych i wmawiac dalej swoja bajeczke? śmieszycie mnie i tyle "stare wygi" a moze jedna mala zalosna jednostko :)

Gość zielona zabkaa
jak to przeczytalam to az sie zdziwilam, ja na forum siedze juz bardzo dlugo i jestem dosc aktywana, to co pisalam bylo moje, a i jeszcze chco siedze tutaj na forum dlugo sama nie wiem jak spr czy ktos pisze pod kilkoma nikami, moze autorka to lenka i syoss, ale mnie kurwa prosze nie mieszac :D to tyle

Gość zielona zabkaa
oferrma, to ze bywam tu czesto to tez znam ciebie i twoje glupie akcje, wez spieniczaj, chyba ze wyjawisz mi to jak sie sprawdza takie rzeczy, bo ja za cholere nie wiem, pewnie i tak sie nie da i znowu prowokujesz-czyli to co lubisz najbardziej

Gość barrakuda..
KObiety cenia: 1) status spoleczny, zaradnosc, pewnosc siebie (generalnie wszystko co sie wiaze z finansami tudziez potencjalem ich wygenerowania). 2) kobiety zazywczaj szukaja partnerow przynajmniej ciut starszych 3) czulosc, opiekunczosc, obietnica stworzenia bezpiecznego gniazdka dla ewentualnego potomstwa Mezczyzni: 1) mozliwie najatrakcyjniejsza partnerka (ale czesto z uwzglednieniem innych cech - jak inteligencja) 2) zazwyczaj mlodsza piekna i mloda = wieksza wartosc rozplodowa 3) inteligencja i reszta pierdol Autorka powinna rowniez uscicslic charakter zwiazku ( czy zwiazek przelotny, romans, czy z potencjalem na malzenstwo, bo wtedy sie szuka innych cech)

Gość zielona zabkaa
mala nie przejmuj sie, sadze ze kazdy normalny czlowiek uzywa interpunkcji :) offerma to oferma i tyle, gyby zalezalo komus na kilku nikach to chyba postaralby sie cos pozmieniac? lol

Gość barrakuda..
a te pierdoly o pieknym usmiechu i niebieskich oczach chyba jakies 15latki pisza :D

Gość syoss
dzieki, ale ja juz nie mam zamiaru "im" odpisywac, sensu nie widze, a interpunkcja fajna rzecz:) barakuda, mysle ze chodzi o nie szukanie, ale o cos co pierwsze nas przyciaga, cos na co zwracamy uwage z poczatku

Gość dfghjhfgdfss
zdecydowanie szczerosc, lub inaczej prawdomowstwo. jesli to bedzie mial to bede wiedziaal czy chce z nim byc;)

Gość ma byc szczeraaaaaaaaa
i mnie kochac :) to mi wystarczy:)