Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta zla szefowa

Wyrzucilam z pracy kobiete w ciazy. Mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość ta zla szefowa

Ona ma male dziecko, nie wiedzialam, ze jest w ciazy. Wyrzucilam ja jak byla w poczatkach ciazy. Musialam to zrobic, dzis dzwonila, czy pozycze jej 300zl na swieta. Odmowilam. Zawsze sie wykrecala od obowiazkow w pracy. Nie wiem co o tym teraz myslec...

Gość kontrabasik
skoro miałaś poważne powody by wyrzucić a nie było to z powodu jej ciąży to nie musisz się tak przejmować.

Gość zoska z białej
tia.. masz fantazje

Gość Mysle ze dobrze zrobilas
jesli chodzi o firme, bo pracownicy ktorzy sie obijaja nie sa potrzebni. Nie wiedzialas tez ze jest w ciazy. Mozliwe ze zaplanowala sobie wszystko, wiedziala tez ze jest w ciazy i liczyla na dotacje od Ciebie i z Zusu. Zeby chciec pozyczyc od Ciebie kase, to tez jest tupet. Swoja droga jesli nie ma sie kasy i grozi bezrobocie to nie wydaje sie 300 na swieta, to zreszta sporo pieniedzy Glupio ze wywalilas ja tuz przed Swietami. Moglas dac odprawe jesli stac Cie

Gość dgggfd
nie ma p[rawa w ciazy je wywalic......pracowanica ma prawo ządać przywrocenia do pracy!!

Gość marna z ciebie szefowa
podstawy wiedzy o kodeksie pracy powinnaś mieć, nawet jeśli od kadr jest w firmie kto inny. Czy może zatrudniałaś ją na czarno?

Gość ta zla szefowa
nie na czarno. Umowa probna 3 miesieczna jej sie skonczyla teraz, a jest w ciazy. Nie wiedzialam nawet, dopiero jak zadzwonila to sie dowiedzialam

Gość ta zla szefowa
jak ja zwalnialam w 8 miesiacu byula takze znam podstawy, moglam ja zwolnic tak czy siak