Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sghtyht

NIE MOGE SIE DOCZEKACJAK ZACZNE STUDIA HULAJ DUSZA PIEKŁA NIE MA

Polecane posty

Gość sghtyht

Wyrwanie sie spod skrzydeł mamusi, imprezy , balangi, wreszcie pozbede sie dziewictwa i bede sie sexić ile wlezie:D ach, to piekne studenckie zycie:)

Gość tak to czasem bywa jak
w domu był za duży rygor. Znam parę takich osób - bardzo grzeczne dzieci i nagle amok zabawy, imprez, szału... Po pierwszej sesji przechodzi :) Baw się dobrze.

Gość sghtyht
mam taki zamiar hehe:)

Gość to czasem żałosny widok
jak kujony z liceum chudną, idą na solarkę (myśląc, że już się tak strasznie wylaszczyły), a potem dają dupy każdemu, upijają się w trupa na imprezach i starają się swoją zajebistością obdzielić wszystkich wokół. No ale to jest tak, jak ktoś długo skrywał swoje prawdziwe ja :classic_cool:. Na szczęście ja nie musiałam robić na studiach takich rzeczy, a w liceum też się dobrze bawiłam. Przy czym nie musiałam się pieprzyć z każdym i upijać, ale mogłam i to robi różnicę.

Gość sghtyht
LEVIATAN opinia dziwki-- jak znajde jednego chłopa i z nim sie bede sexić??:-O poza tym buhaju ze sredniowiecza ja wiem co to jest antykoncepcja:-O

Gość to czasem żałosny widok
Czasem najlepsza antykoncepcja zawodzi, no ale to tylko na plus dla naszego niskiego przyrostu naturalnego. Baw się dobrze, tylko pamiętaj o tym, że w takim życiu nie ma nic fajnego, ale ludzie przekonują się o tym dopiero po czasie. Jednak czasem niektórzy potrzebują czegoś takiego, by potem wreszcie osiąść na pośladach :D

Gość sghtyht
hahahaha no i co??:P zazdroscicie bo jestescie robolami i wasze zycie jest przyjebane i nudne hahahahaha:D

Gość sghtyht
Waszym życiem jest kafeteria i to ja wam współczuję:D

Gość studia i dzieci
i może nawet aids bo prezerwatywy nie chronią przed chorobami