Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikkaa 24 lata

Zapomniałam już jak sie flirtuje, na randkach zachowuje, wsyzłam z wprawy

Polecane posty

Gość nikkaa 24 lata

Od 19 roku zyica byłam w zwiazku z moim obecnie bylym chlopakiem. 5 lat razem, byl moim pierwszym powaznym chlopakiem. Wczensiej lubilam kokietowac, ale przez 5 lat nigdy tego nie robilam. Boje sie, ze zapomnialam, bo obecnie dziwnie sie czuje, gdy to nawet obcy mezczyzna mnie podrywa.

Gość ht5
na randkach należy się puścić jak najszybciej

Gość nikkaa 24 lata
Weszełam w związek jako nastolatka, a zakończyłam jako kobieta. Wszytskie moje doswiadczenia sa zzwiazane z moim bylym. Nie wiem jak sie odnajde.

Gość gwoli wyjasnienia...
nie tak szybko dziewczyno, daj sobie troche czasu, wszystko do ciebie wroci - tez umiejetnosci flirtowania. jak 20 lat nie jezdzilas na rowerze, to tez potrzebujesz czasu na przypomnienie sobie by czuc sie pewnie w trakcie jazdy

Gość legginsy - nieeeee
mam to samo... na każdym kroku czuje sie jak smarkula... nie wiem, jak go dotykać, jak podrywać... wszystko przez ten stary zwiazek. Bo tamtego znałam i wiedziąłam, co na niego działa, a tu błądzę po omacku...

Gość nikkaa 24 lata
dodam moze, ze to on mnie zostawil jakies 6 miesiecy temu. nie chce odrazu nowego zwiazku, ale tez po pół roku moglabym sobie pozwolic na jakis maly flirt z nowo poznanym interesujacym mezczyzna. pesze sie.