Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyuetraa sollaja

pytanie do dziewczyn kupujących na allegro

Polecane posty

Gość zyuetraa sollaja

Co byłybyście bardziej skłonne kupić: 1. Rzecz za 20 zł, z ceną wysyłki 9,50 zł. 2. Rzecz za 29,50 zł, w tytule aukcji "Wysyłka gratis"? Wiem że w tej chwili możecie napisać że to na jedno wychodzi i wybrałybyście obojętnie co, ale tak naprawdę, czym byście się raczej kierowały przy wyborze - niższą ceną produktu, czy hasłem że wysyłka jest za darmo?

Gość WildBitch
pewnie nizsza cena :P

Gość aserehe
no ja bym wybrała pewnie tę droższą rzecz z darmową przesyłką

Gość zyuetraa sollaja
dziękuję za odp. Ktoś jeszcze?

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
no ja bym wybrała pewnie tę droższą rzecz z darmową przesyłką

Gość nr1, bo ja zawsze najpierw
patrze na cene, a pozniej sprawdzam czy nie ma opcji odbior osobisty :D

zalezy jaka rzecz bo jesli podobne chodzą na allegro w tej samej cenie to nie oplaca ci się robić przesylki za darmo bo im wyjdzie na to samo Ale wybierz ta druga opcje jest pełno osób które sa nowe i nie obcykane w sprawach allegro i ktoś napewno na to pojdzie

Gość wg mnie jak dla
ludzi, którzy się być może nie znają to by na to poszli, że wysyłka gratis, choć mnie to raczej odstrasza. Ja zawsze patrzę najpierw na cenę, a potem czy można to odebrać osobiście (zawsze najpierw szukam danej rzeczy z mojego miasta). Gdy w moim mieście tej danej rzeczy nie ma to szukam najtańszej rzeczy z najtańszą opcją przesyłki, nie patrzę gdzie przesyłka gratis, bo to nie ma sensu. Jeśli ktoś jest niegodny zaufania to kupuję u droższego, nie ma dla mnie różnicy dopłacić złotówkę czy dwie do ceny produktu, jeśli gościowi zależy na tym by mieć dobrą opinię. Mnie odstraszają ludzie, którzy zarabiają na kosztach przesyłki, ale też ci, co zawyżają cenę produktu. Staram się wybierać po środku. Najniższa cena nie jest gwarancją dobrej jakości, tak samo jak najdroższa. A 1zł to żadna różnica.

Ja bym sprawdziła obu sprzedających, liczbę komentarzy, negatywnych i pozytywnych, czy super sprzedawca, z jakiego miasta bo może jest możliwość odbioru osobistego ;]

ja zawsze sprawdzam i kalkuluje, porownuje kilka mozliwosci i wiem co wychodzi dla mnie najkorzystniej