Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgrtyetrhd

ból przy chodzeniu bez biustonosza , prosze o odp

Polecane posty

Gość dfgrtyetrhd

przeważnie spie w staniku i chodze przeaznie, bez nie lubię. ale czasami na noc zdejmuję - a tak, żeby odpoczęły trochę. rzadko bo rzadko. ale przewaznie rano jak wstaje nastepnego dnia nie ubeiram od razu tylko po jakis np 5 h., wtedy keidy zaczynaja bolec mnie sutki. wiecie mzoe dlaczego tak? jak nie ubiorę stanika poprostu PIEKĄ mnie cholernie. dlaczego ? dodaje, że mam dośc duże, rozmair D.. czy to moze dlatego ze sutki ocieraja sie o material? a jesli tak, to dlaczego osoby z malym biustem nie maja takeigo bolu ? (czytałam duzo wypowiedzi).przeciez tez maja sutki.

Gość ojojć nie wiem
nigdy nie miałam takiego problemu - ale bez stanika lubię chodzić

Gość Skóra Ci się naciąga kochanie
na piersiach pod wpływem grawitacji i stąd ból sutków. Też tak mam, bo i ja posiadam rozmiar D, dodatkowo porobiły mi się od tego rozstępy, więc teraz wciąż chodzę w staniku, zdejmując go jedynie pod prysznic. Po co się męczyć. Pozdrawiam Cię serdecznie, miłego wieczoru.

ja musiałam spać w staniku w czasie ciąży i karmienia. teraz ma juz mniejsze, sutki moje sa zajebiste. Moge chodzić bez stanika cały czas, ale dla dobra społeczeństwa zakładam go jak wychodzę z domu.

Gość mam tak samo albo gorzej
ja mam 75 F i nie lubię chodzić/spać bez stanika, bo mnie bolą piersi, nie tylko sutki.. ogólnie całe :/ i jak jestem bez czują straszny dyskomfort.. praktycznie cały czas mam brany stanik nawet spać bez niego nie umiem ja to zwalam na duży biust i kwestie przyzwyczajenia do ciągłego noszenia stanika

Gość dfgrtyetrhd
Skóra Ci się naciąga kochanie na piersiach pod wpływem grawitacji i stąd ból sutków. Też tak mam, bo i ja posiadam rozmiar D, dodatkowo porobiły mi się od tego rozstępy, więc teraz wciąż chodzę w staniku, zdejmując go jedynie pod prysznic. Po co się męczyć. Pozdrawiam Cię serdecznie, miłego wieczoru. no ja też osttanio zauważyłam pare rozstępów ale sa na szczęscie mało widoczne :) w takim razie juz nigdy nie zdejmę stanika :P oprócz do wanny. właśnie dziś jak wstałam ubrałam go dobpiero o 15, i tak mnie sutki bolą do teraz że az musiałam sie doradzić kogoś

Gość dfgrtyetrhd
RE : mam tak samo albo gorzej ja mam 75 F i nie lubię chodzić/spać bez stanika, bo mnie bolą piersi, nie tylko sutki.. ogólnie całe :/ i jak jestem bez czują straszny dyskomfort.. praktycznie cały czas mam brany stanik nawet spać bez niego nie umiem ja to zwalam na duży biust i kwestie przyzwyczajenia do ciągłego noszenia stanika ja to samo, u mnie zawsze koleżanki mówiły że na noc ściągają że nie moga spać bez stanika, że lubią chodzić bez nienawidza staników etc, a ja? ja uwielbiam staniki, w nich czuje sie o wiele lepiej i ani mi sie sni sciagac na noc, czasem moze sie zdarzy rzadko. i nic mnie nie ściska, nie uwiera ani nie dusi, jak to niektórzy twierdzą

Gość dfgrtyetrhd
mała poprawka, " ze nie lubia spac w staniku, z enie lubia chdozic w staniku"

o matko... powazka, wy tak caly czas w stanikach?? ja mam co nosic i wazy swoje.. 80F i oscyluje w tych gabarytach (numeracja rozna bo i rozne kalkulatory :) ) ale jak nie musze to nie nosze bo jak nosze to mnie w plerach lupie :(

Gość dfgrtyetrhd
najwidoczniej ejze ktos jest porabany, kto śpi w staniku . sciana

Gość dfgrtyetrhd
Gabrysia, najwidoczniej jestes na tyle porabana, aby mowic ze ktos jest porabany, bo spi w staniku.sciana

Gość vgnmhtbmhfnghg
zacznijmy od tego ze rozmiar D nie jest duzym rozmiarem, powiedzialabym ze takim srednim. po drugie jak was maja cycki nie bolec? kurna, nei wyobrazam sobie zeby lazic prawie ze 24h na dobre w staniku :O coralick, jesli cie plecy bola to masz zle dobrany stanik 🖐️

Gość 45 lat mammmm
Gab(rysia)---Jak bedziesz miała duże piersi i do tego 40 lat na karku,to zakładac będziesz biustonosz nawet do spania. Ja mam 45 lat i biust duzy ,jędrny,bo od 10 lat śpię w biustonoszu.

Gość vgnmhtbmhfnghg
dfgrtyetrhd Gabrysia, najwidoczniej jestes na tyle porabana, aby mowic ze ktos jest porabany, bo spi w staniku.sciana przy tak nieduzym rozmiarze jak miseczka D to nie jest normalne i trzeba byc porabanym :O gdybys nosila g, h albo k, to rozumiem, ale przy d? to malo co do noszenia jest!

Gość vgnmhtbmhfnghg
coralick dobrze dobrany biustonosz odciaza kregoslup a nie na odwrot

Gość dfgrtyetrhd
vgnmhtbmhfnghg - jak nieraz jestem w szkole do 17,18 to co mam nie chodzic w staniku? zanim dojaę do domu - bo dojeżdzam jest 19,20. do spania nigdy nie sciagam stanika. czytalam ze sciagaja te dziewczyny których stanik gniecie, wżyna się im i ściska. mnie nic nie sciska ani w nicyzm nie rpzeszkadza, ja go nawte nie czuje ze go mam. mam o tyle komfort, ze nic mi nie skacze i nie lata na wszystkie strony tylko trzyma sie kupy i nie bolą sutki.. a BOLĄ MNIE JAK NIE MAM STANIKA WLASNIE.

Gość vgnmhtbmhfnghg
a jak cie suty pieka to moze masz obtarty naskorek?

Gość 45 lat mammmm
Coralick :-) no łsnie,tak Ci sie tylko wydaje :-) Jestem pod stała kontrolą ginekologa,bo łykałam prtzez kilkanascie lat tabl.antykonc.i ginekolog uwaza,ze słusznie robię spiąc w biustonoszu.

Gość vgnmhtbmhfnghg
lepiej idz do lekarza bo to nie jest prawidlowe, taki bol.

Gość dfgrtyetrhd
ozmiar, ani ich nie widac... tymbardzije ze wsyzsyc mi mowia ze am duze ycki, a kuzyknka sie ostatnio spytala czy jestem w ciazy z emam taki biust..;)

Gość vgnmhtbmhfnghg
ludzie wezcie kurna piszcie jakos skladnie :O bo nie wiadomo o co chodzi

Gość dfgrtyetrhd
kalwiatura mi zdania urywa. mowie ze faktycznie D to malutki rozmiar, ani cyckow nie widac. tymbardziej ze wszyscy mowia ze mam b.duże, a kuzynka sie pytala czy jestem w ciazy.

Gość vgnmhtbmhfnghg
jak masz bardzo duze to nie masz D, widocznie nie umiesz dobrac rozmiaru tylko kupujesz jakies bazarowe

mozliwe ze bola mnie placy od pracy bo naginam troche a ja zwalam na stanik. ale po domu chodze caly czas bez i nic mnie nie boli. chyba bede sobie musiala zamowic masaz u meza :D:D:D

Gość vgnmhtbmhfnghg
nie do ciebie coralick, nie wcinaj sie w dyskusje :D tez mam f teraz, jeszcze niedawno mialam e ale przytylam to i cyc wiekszy :( na co dzien wole nosic stanik, jednak bez stanika srednio mi wygodnie, ale do spania to musze miec luz :)