Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25ejdjdjd

Mam 25 lat i chce wygladac na 15- mozliwe ?

Polecane posty

Gość 25ejdjdjd

jesli tak...to w jaki sposob?

Gość tfgiuyihfkmxdygjgnh
młoda jesteś po co się odmładzać jeszcze bardziej

Gość zero makijażu
sportowe ciuchy. ewentualnie look na emo.

Gość jajajajajajajajajajaa
hmmm najlepiej jakbyś była niska, długie włosy, szczuplutka, przede wszystkim drobna, ubiór typowo nastolatkowy, legginsy, kolczyki wyraziste koła,

Gość jajajajajajajajajajaa
tzn make - up chyba można, ale taki niewidoczny

Gość brałbym Cię w aucie....
stawiam że jesteś kobietą ;) a więc: musisz operacyjnie zlikwidować biust - chyba że nie masz, zaszyć błone zastosować tereapie typu anoreksja ;) może się uda.... a równie dobrze po tych zabiegach możesz wyglądać na 40 :classic_cool: typu babcia nastolatka :D

Gość nic prostszego
wybierz ciuchy z bazarku, tandetną bizuterię i już wyglądasz na 15stkę

Gość nic prostszego
no i nie zapomnij że 15stki mają przeważnei wylewajace się sadło z rurek plus mega celulit .... zadbaj o szczegóły

Gość aaaaaaabla
wzrost nie ma duzego znaczenia,znam wysoka dziewczyne ktora mlodziutko wyglada. Najwazniejsza jest figura,szczupla,wrecz chuda,bez kraglosci, dlugie wlosy,w naturalnym kolorze lub ciemny blond,zadnego makijazu tylko np blyszczyk, ewentualnie jasny podklad,spojrz na malotay :P typowe ciuchy dla nastolatek, sportowe,buty tez takie,zadne szpilki . Wejdz na portale randkowe i poogladaj zdjecia nastolatek . A jesli masz 'stara' twarz pozostaje chirurg plastyczny.

Gość Donferbnando
dla mnie jako faceta, nastolatka się kojarzy z młodym ciałkiem, jędrnym,na pewno szczupła, mała, włosy mogą być farbowane ale kolorystyka ograniczona: jasny blond, czarny, albo rudy. oczy mocno podkreślone, kolczyki, bransoletki jakieś, ktoś tu pisał że absolutnie szpilki, ależ skąd, mała laseczka w szpileczkach ahhhhh serce staje i nie tylko. Mała długie włosy farbowane( w tym wieku lubi się eksperymentować) szpilki jak najbardziej, ubrania kolorowe, dużo różu i turkusu błyszczyk

Gość a ja wcinam
ibisz nie dał rady :D

Gość lolhahahha
Haha, nastolatka, ostry makijaż, niska, szpilki? :D

Gość aaaaaaabla
nastoletniaaaaa- pokaz fotke :P ty wygladasz na swoj wiek :)

No jak są ładne, to większość tak jak na tych zdjęciach wygląda. Reszta wybiera asekuracyjnie mniej wyzywające ciuchy.

Gość lolhahahha
Aby młodo wyglądać, trzeba się nie malować! Ja mam tak, że jak się nie pomaluję, wyglądam na 12 :D Dużo osób mi tak mówi, wiec się maluję, by wyglądać na swoje 17 ;) Masakra, mówię wam, po co się wam odmładzać? Niska też nie jestem, 165 cm, przewyższam raczej koleżanki, no tak jestem szczupła i moze to się kumuluje na mój młody wygląd ;/

Gość lolhahahha
Ach, przyszło mi coś na myśl, młodo się wygląda szczegolnie wtedy, gdy sie ma takie duze oczy ;)

a wysoki wzrost z kolei dodaje lat. Ja mam 173 cm i zawsze mi dodawali ze dwa lata. A z twarzy nie wyglądam wcale starzej.

Gość lolhahahha
Alles klar, ale to chyba lepiej wyglądać dojrzalej, nie? ;)

Gość lolhahahha
Pulchna twarz dodaje też dziecięcego wyglądu, a wg neta to mały nos, duże usta i wielkie oczy :P

Gość lolhahahha
Hehe, no a co ja mam powiedziec? Wiesz, to czeste zdrabnianie mego imienia zaczyna mnie po prostu denerwowac ;) Ale chyba musze sie przyzwyczaic, bo nawet mojej starszej siostrze kaza pokazywac dowod jak kupuje alkohol, wiec u nas to pewnie genetyczne...