Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka1984...

obuwie crocs dla dzieci. kupujecie? polecacie?

Polecane posty

Gość agnieszka1984...

jak to się sprawdza latem? 3/4 nogi jest zakryta...

Gość a ja nie polecam
chyba, ze dla dzieci z bardzo szerokimi stopami. Moje maja bardzo szczuple i waskie stopy , a to obuwie jest wyjatkowo szerokie w palcach i wysokie w podbiciu, efekt - obuwie jest duzo za luzne i przez to niewygodne.

Gość kacccia
Dla dzieci to nie wiem. moj maz sobie bardzo chwali,ale on wlasnie ma lapsko jak yeti. ja tych butow nie cierpie,sa dla mnie strasznie niewygodne,stopw w nich lata na wszystkie strony,a tez wizualnie nie bardzo mnie toto przekonuje

Gość HGHGV
tTak kupuje w marketowych koszach po 6-9zł za sztukę i zakładam dziecku na basenach fontannach i tego typu wodnych zabawach gdzie kafle lub kamyki i woda do tego.

Gość to zwykle plastiki nie crocsy
Niewygodne, bo nigdy nie mialas prawdziwych crocsow, te w lidlu to nawet kolo prawdziwych crocsow nie lezaly....

Gość pincio
Ja mam takie buty dla dziecka i uważam, że są to buty idealne do piaskownicy czy na plażę. Może nie na co dzień zamiast sandałów, ale tylko do zabawy w piasku. Rewelacyjna sprawa, łatwo je obmyć z piasku. Ale ja nie kupiłam żadnych oryginalnych crocsów tylko takie zwykłe tanie w markecie. Do samego piachu czy gdzieś na działkę czy nad wodę sprawdzają się świetnie.

U nas jest tak jak u koleżanki wyżej, chociaż w zeszłe wakacje mała oszalała na punkcie crocsów i chciała je nosić zawsze i wszędzie :P

Gość boliszzkowaa
Ja skorzystałam z tej promocj. Moim zdaniem nie znajdzie sie nic lepszego i tańszego właśnie jesli chodzi o takie buicki.

Gość gość
Uwielbiam te buty, zresztą moje dziecko chodzi tylko w takich. Też kupilismy w MIVO tylko ze fioletowe.

Gość gość
Moja córa od paru tygodni chodzi w crocsach(nie tych z marketu czy z chińskiego sklepu,ale normalnych) i bardzo je sobie chwalę :-) idealne na każdą pogodę,noga się w nich nie poci,a jak się pobrudzą to nie ma problemu z wymyciem:-) a małej tak spasowały,że nawet chce się w nich kąpać:-)

Gość mia ta cara
tak ,ale tylko oryginalne ,reszta to dziadostwo.

Gość hhhonorata
Dlatego ja polecam odwiedzić stronę sklepu MIVO. Tu kupisz tylko oryginalne buty i do tego jeszcze w naprawde bardzo dobrej cenie.