Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfna Nerka

Chłopak 35 lat, prawiczek, mamisynek - jak z takim postępować

Polecane posty

Gość Smerfna Nerka

Od 4 lat jestesmy przyjaciółmi ale w tym roku, nasza przyjaźń przerodziła się w miłość :). Wiem o nim wszystko (jako przyjaciółka) i wiem, że jeszcze nie uprawiał sexu. Jego matka nie odcieła jeszcze pępowiny i wpaja mu, że wszystkie kobiety to złe istoty :/. Dzięki moim namowa kupił mieszkanie i za miesiąc zamieszkamy razem. Jedna rzecz mnie zastanawia a mianowicie jak z nim postępować??

Gość Jurata Kanciata
o matko, współczuję...matka i tak was rozgoni

Gość ffffff3333pytka
jesteś debilką "dzięki moim namowom " jełopo dwa namówiłaś go na mieszkanie a sama sie dokładasz czy znalazłaś sobie sponsora? też bym nie dała syna takiej mątwie takiej grubodupej łajzie

Gość kasanddraaaa
no to jak mu tak wpoiła, to uważaj, kiedyś cię zabije

Gość Smerfna Nerka
dzięki moim namową poprawnie napisałam!! wypraszam sobie, ja już kupiłam odświeżacze do mieszkanie za 28 zł więc mój wkład w to też jest

Gość pzr
"Dzięki moim namowa kupił mieszkanie i za miesiąc zamieszkamy razem" :o

Gość Smerfna Nerka
moze nie rozgoni ale boje sie, ze bedzie sie wpieprzać :(

Gość fdsfds
a robiłas mu loda ?

Gość Smefrna Nerka
Nie robiłam loda, ale namówiłam go by zrobił mi minetkę:) chyba mu smakowało, bo jak teraz przed nim rozkładam nogi to już wie co ma robić

Gość Smerfna Nerka
Jak napisałam wyzej bylismy przyjaciolmi a mieszkanie kupil bo ma kase :)

Gość liselotte
jedyną gwarancją, że ten gość zostanie mężczyzną - należałoby kupić mieszkanie w Australii... Może tam mamcia wpław nie dotrze aby zbadać, czy kurze wytarłaś....

Gość pzr
To, ze ma kase, to wiemy. Na co innego moglas poleciec? Na starego prawiczka-maminsynka? Durny tylko jest, ze daje sie tak wykorzystywac.

Gość Vartam rd
moim zdaniem powinien wziąc cie do domu podupczyć a potem wywalić na zbity pysk . a mamusia napewno wie że jesteś harpią i przed dobrą dziewczyną by go nie chroniła

Gość Smerfna Nerka
On jest kanadyjczykiem, jego mama ogolnie mnie lubi ale teraz np. mowie, ze pomoge w malowaniu mieszkania a ona "nie, ty i tak pracujesz od switu do nocy wiec ja sie zajme wszystkim..." no i badz tu madra :(

Gość Smerfna Nerka
Pracuję w kopalni węgla brunatnego a jego mama przy każdej wizycie jak siadamy do stołu mówi do mnie "umyj ręcę , prosze" jakbym była brudasem :/

Gość hhigix
mieszkanie w Australii to dobry pomysł. takie mamuski potrafia wszystko krytykować od nie tak wycieranej szklanki, po ubrania ktore nosisz. nie odda synka tak łatwo, bedzie cię inwigilowac i zawsze bedziesz czuła jej oddech na plecach. będzie dominować i nie zniesie sprzeciwu. zadna kobieta nie bedzie godna jej synka. on bedzie oczywiscie kochał mamę, nie sprzeciwi się jej i sprzeda wszystkie intymne szczególy z waszego zycia, bo przeciez mama go kocha i chce dla niego najlepiej. jestes spalona. maminsynki to złoooooo.

Gość Smerfna Nerka
Ale ja go kocham 😭 znamy sie tyle lat :(. Jego mama zawsze byla dla mnie mila ale teraz jak jestesmy para to moze sie to zmienic :(

Gość Smerfna Nerka
Sorry prowo mi nie wyszło.

Gość i kto mnie przebije?????
sorry, ale jestem pedalem i lubie wklejac foty małych plastikowych paszczurów, mama mnie teraz ładuje fajnie ogórkiem i gites.

Gość greger
lubie jak dziewczyna posuwa mnie w anal wibratorem mmmm a ja sikam jej na twarz