Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina malutka

on mnie dziwnie traktuje

Polecane posty

Gość karolina malutka

Mam fajnego i przystojnego kolegę, bardzo się lubimy. Jest tylko problem z jego zachowaniem wobec mnie, raz jest bardzo miły, uczynny, życzliwy i ciepły. Innym razem mnie totalnie zlewa, jest obojętny, zimny np jak mu coś skomentujęna fb- potrafi nie odpisac. Ja już nie wiem, jak się wobec niego zachowywac. ta hustawka jest męcząca, próbowałam z nim o tym rozmawiac, ale bez rezultatów...co mam zrobić?

Gość lalalkalaka
najprościej: dać sobie z nim spokój i poszukać innego.

Gość frrreee
tez takiego mam, znaczy ze on tylko Ciebie lubi i nic wiecej a Tobie zalezy, musisz zachowac dystans

Gość karolina malutka
teraz do mnie zagadał na GG niespodziewanie- Spytał co u mnie, po czym dodał,że jest chory i na wypady sie nie nadaje. Zupełnie jakbym go namawiała na jakieś wyjście, a tak nie jest.

Gość klarysja
tak się zachowują typowi dziwacy z huśtawką nastrojów. Kiedyś przyjaźniłam się z kimś takim. Raz był miły i rozmowny, drugim razem nieprzystępny i obrażający się o byle co. Do tego zazdrośnik :-0 Myślał, że cały świat kręci się wokół niego. Trafiłaś na tym egocentryka. Popatrz się jeszcze raz w te jego piękne oczy i uciekaj póki możesz :-0

Gość karolina malutka
odpisalam mu " a czy ja cie zapraszam na jakies wypady" - ale wkurzył mnie, tak jakbym mu sie narzucała z propozycjami , a nie jest tak.

Gość gwoli wyjasnienia...
no i dobrze mu napisalas, moze facet jest kaprysny, po prostu...a moze jest mu obojetne co ty sobie myslisz na jego temat. jestescie para czy tylko kumplami?