Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majeczka000

Usuwanie zmarszczek mimicznych wokół ust

Polecane posty

Gość Majeczka000

Niestety bardzo mi się pogłębiły zmarszczki mim wokół ust.Nigdy nie paliłam jedynie co co ostatnio dość sporo schudłam więc może to też jest przyczyną.Powiedzcie gdzie ewentualnie mogę usunąć takie zmarszczki i ewentualnie ile to kosztuje.Czy jakieś zabiegi u kosmetyczki będą pomocne? Z góry dziękuję.

Gość ALina1975
Byłam an laserze Emerge ktory mial mi zlikwidowac zmarszczki mimiczne i... szału nie było po 1 razie, ale po 4 już efekt był imponujący. Kiedyś byłam sceptyczna co do laserów, jakichś takich urządzeń nowoczesnych, ale teraz wiem ze trzeba z tego korzystac. Sprawdzcie tuta- https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/usuwanie-zmarszczek/

Gość gość
Z takim problemem raczej bym szukała pomocy w profesjonalnym gabinecie medycyny estetycznej niż u kosmetyczki. Do pozbycia się zmarszczek najbardziej polecam wypełniacze na przykład taki kwas hialuronowy www.techderm.pl . Na zmarszczki mimiczne dobry jest też botox tylko niestety siłą rzeczy ogranicza mimikę twarzy co może trochę sztucznie wyglądać. Jest też lifting ale taki zabieg chirurgiczny to zupełnie inna półka cenowa.

Też właśnie słyszałam, że takie zabiegi laserowe mogą być niezłym rozwiązaniem na zmarszczki mimiczne. :) Muszę się głębiej nad tym zastanowić.

Gość gość
To prawda zabiegi laserowe akurat są o wiele lepsze moim zdaniem niż botoksy i kwasy. Nie ma efektu sztucznej buzi. Myslę, że takie rzeczy przejdą niedługo do historii. Zabieg na jakim byłam to Pollogen Legend u Pani Julii w Cosmetologice w Gdańsku. Skóra jest ujędrniona, ale nie napieta, nie mam worków pod oczami i zniknęły mi nawet takie mniejsze blizny, które miałam całe życie.

Julita - ja też właśnie poszukuje jakiegoś info, przed chwilką się pytałam dziewczyn o zabieg Geneo + bo w Sopocie w Clinica Cosmetologica go robią i podobno rewelka, ale nic więcej nie wiem... Chyba skoczę tam na konsultacje najpierw, bo wiem że są teraz darmowe i można wypytać co i jak ;)