Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem Frajerem

Podnioslem na dziewczyne reke

Polecane posty

Gość Jestem Frajerem

Mieszkamy ze soba juz ponad 2lata, i na poczatku byla wielka milosc calyczas sie kochali. rok temu ona wpadla w depresje ze wzgledu ze byla sama w domu i w nowej miejscowosci mieszkala i zero znajomych. Ale poznala kogos przez virtual i od tamtego momentu zaczelismy czesciej sie klocic. I na poczatku bylo tylko szarpania. Po roku wszystko "prawie" wrocilo do normy. Tak mi sie wydawalo ale ona stale z nim rozmawiala za moimi plecami choc obiecala ze nie bedzie juz rozmawiac. I przez to zdarzylo mi sie podniesc reke na moja dziewczyne i strasznie pobilem ze kilka guzow miala ;( zaluje bardzo mocno tego czynu i nie wiem co robic. Chce odejsc ode mnie dla niego, ale obiecala ze da mi szanse. I nie wiem jak ta szanse wykorzystac :( chodze do psychologa ale to dopiero 1 wizyta byla. Boli mnie bardzo mocno ze ona stale z nim pisze. I ze mnie nie kocha po tym zrobilem ;(

Gość IMO13788
Rzuć ją w cholerę.

Gość Jestem Frajerem
Nie potrafie, bo kocham ja i chcialbym naprawic to wszystko i wrocic do dawnych czasow. Jak bylo przedtem.

Gość IMO13788
To cierp.

Gość Jestem Frajerem
Ja chcialbym naprawic ten zwiazek, ale nie wiem jak ;(

Gość ...oszukana...
JESTEM KOBIETA I NIE WYOBRAZAM SOBIE ZE MOGLAM BYM CIAGLE PISAC Z JAKIMS TAM FACETEM NA NECIE A PRZY OKAZJI ROZWALAJĄC ZWIAZEK. WCALE CI SIE NIE DZIWIE ZE NIE WYTRZYMALES ALE NIE POWINIENIES JE UDERZYC.. POWINNISCIE ROZMAWIAC I DAC JEJ ULTIMATUM ALBO INTERNET ALBO TY

Porozmawiaj z nią o tym,powiedz jak się czujesz,jakie masz obawy. To że z kimś pisze,zajmuje swój wolny czas wcale nie znaczy że Cię zdradza.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Jakikolwiek przejaw zdrady dokładnie tak powinien być karany. Bardzo dobrze zrobiłeś. Wszelkie prawa i kodeksy nie obowiązują faceta, którego kobieta w jakiś sposób zdradza. Z tego związku nic już nie będzie, chyba że ją przyciśniesz mocniej. Generalnie ja na twoim miejscu bym o niej zapomniał i poszukał innej.

Gość Jestem Frajerem
Dalem juz raz wybrala mnie pierw, bylem potem dobrze ale pozniej wszystko spierdolilem ;( i jakbym teraz znowu dal to ona by wybrala go ;( mowilem ze bardzo zaluje, rozmawialismy na ten temat. mowila ze boi sie mnie, ze znowu podniose reke i boi sie mi zaufac. Marika ... ona tylko zna go na virtual a juz go kocha i buziaki wysyla mu ;( Ja rozumiem doskonale ze jest strasznie wsciekla na mnie ale gleboko wierze ze kocha jeszcze mnie, tylko jest teraz strasznie zagubiona i mysli ze on jest lepszym czlowiekiem ;( mowila ze mnie zostawic itd ale mowi mi czasem ze gdyby chciala to by mnie zostawila bez wiadomosci i wlasnie nie wiem co myslec na ten temat

Gość Jestem Frajerem
Ona jeszcze mnie nie zdradzila seksualnie. Tylko chodzi o to ze sie boi mnie ze moge znowu uderzyc nie dziwie sie ;( chcialbym zeby znowu poczula sie bezpiecznie przy mnie i ze juz tego nigdy wiecej nie zrobie

Może ona się tylko zauroczyła szuka czegoś czego Ty jej nie dajesz.Czego od Ciebie nie słyszy. Jeżeli bardzo Ci na niej zależy to postaraj się coś zrobić.Poświęć jej więcej swojego czasu.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Jeszcze cie nie zdradziła ale zrobiłaby to, wszystko było na tej drodze. Ty jej na szczęście to z głowy wybiłeś. Napomknij delikatnie o tym, że jak cie faktycznie zdradzi to ją zayebiesz i czekać was będą długie lata razem ;) Bedzie sie bała odezwać do innego faceta, nie mówiąc o innych rzeczach. Niech zna swoje miejsce.

Gość ccdd
to jak ty do doroslej dziewczyny miales odwage podniesc na nia reke, to az boje sie pomyslec jak ty bedziesz swoje dzieci traktoiwal, małe , bezbronn,e i pozniej slyszy sie o takich katach ktorzy tłuka zony a zwlaszcza dzieci bo poniosło was bydlaki

Gość ...oszukana...
CZŁOWIEKU ZOSTAW JA ONA CIE PRZECIEZ ZDRADZA NIE WIDZISZ TEGO

Gość Jestem Frajerem
Eh Mariko tez tak uwazam ze zauraczyla sie w facecie ktorego tylko zna na virtualu i jest nawet gotowac wszystko poswiecic przyjazn tez innych osob. Wszyscy wiemy ze on jest zlym czlowiekiem bo jeden z moich przyjaciol zna go i wie jaki jest ale ona nie chce tego pojac do glowy ;( . Staram sie poswiecac daje jej wszystko co moge, mowie bardzo czesto komplementy. Ale mowi ona ze jestem zbyt nadgorliwy tymi dobrociami.

Gość Jestem Frajerem
Nie kontrolowalem nad soba, to byla wielka awantura ;( akurat pochodze z dobrej rodziny gdzie nie bylo przemocy, ale nie wiem skad sie wziela az taka agresja z mojej strony. Moze przez te krzyki wprowadzaja do szalu i nie umiem z tym radzic.

Gdyby ktoś podniósł na mnie rękę to już by go nie było obok mnie a ona cały czas jest.Coś to znaczy. Może jej tak wygodnie? Może trzeba dać jej nauczkę i niech idzie spróbować i niech się przekona co jest dla niejdobre. Tylko już bez prawa powrotu.

Gość IMO13788
Daje 8/10. Sam temat prowokacji jest jak lep na muchy, dla tutejszych laseczek, a styl wypowiedzi i argumenty prowokatora wkurwiające, dla tutejszych facetów.

Wlasnie sam sie zastanawiam dlaczego jeszcze jest ze mna, bo prosilem o szansy, boi sie mnie zostawic ze zrobie sobie krzywdy, ale zarazem pozniej mowi ze jakby chciala to by mnie zostawila juz dawno. Ale jeszcze tego nie zrobila.

Gość 65533
a no wlasnie... to dzieci w przyszlosci tez bedziesz lac bo nie bedziesz panowac nad sobą?? to jest wytłumaczenie dlaciebie ze nie kontrolowales emocji??

Gość słynna anna
facet, ktory bije kobiete to ciota. nie widze szans dla was, ona zawsze bedzie się ciebie podświadomie bała,. skoro wplatała się w wirtualny romans, tzn, ze brakowąło jej czułości i zaintersowania z twojej strony - to ty nawaliłes

Gość no niestety faceci nie lubia
powinna Cie rzucic od razu,pierdolony damski bokserze! nic nie tlumaczy Cie,za to ze podniosles na nia reke.Pobiles ja,az do kilku guzow,wiec to raczej dzika agresja,a nie brak opanowania.Gowno jestes wart i tyle...