Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokiwojtekzcentrum

O co jej chodzi? Bo ja już się gubię..

Polecane posty

Gość wysokiwojtekzcentrum

Mam bardzo fajną i ładną koleżankę, lubimy się bardzo, zawsze jestem gotów jej pomóc. Zawsze była zrównoważona, stabilna ale niedawno bardzo się zmieniła na niekorzyść. Wciąż strzela fochy, ma pretensje. Ja wiem, ze ma problemy osobiste, jest w trakcie rozwodu, ma ciężko chorego ojca i wszystko jej sie wali, ale to chyba nie powód aby wyżywac sie na mnie. Ostatnio miała pretensje, że jej nie zauważyłem na ulicy ( a ja jej naprawde nie widziałem) i zrobiłem to celowo, oburzyła sie też, gdy robiłem impreze i nie zaprosiłem jej na swoje imieniny( a nikogo nie znała z tego towarzystwa), kilka dni temu wysłałem jej maila,że jestem chory i nie nadaje sie na żadne wypady- zareagowała ze złością, że przeciez ona nie nigdzie mnie nie zapraszała! Szkoda mi tej znajomości bardzo, ale chyba trafiłem na osobę autodestrukcyjną. Co mam zrobić?

Gość dobre dobre dobre
daj na msze ze tak robi. przygladaj sie i zapamietuj. ona ci teraz pokazuje swoja prawdziwa twarz.

Gość owocaceroli
ale sam pisałeś, że dziewczyna ma kłopoty- może ją to przerosłoi nie zawsze panuje nad sobą.