Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi jest :(

zerwany miesien pochwy??? pomozy!

Polecane posty

Gość co mi jest :(

witam, mam dosc dziwny problem bo nigdzie nie znalazlam o tym informacji, otoz w pazdzierniku ubieglego roku po stosunku strasznie bolala mnie pochwa, udalam sie ginekologa ale wszystko bylo dobrze, zapisal mi tylko probiotyki i czopki nawilzajace, ale bol pozostal, nastepnie przez pare miesiecy odwiedilam innych ginekologow zrobilam szereg badan m.in na chlamydie i inne bakterie ale wszystko bylo w normie, wzielam 5 antybiotykow - monural ( bo podejrzewalam ze moze to zapalenie cewki ale urolog stwierdzil ze drogi moczowe sa ok) dalej macmiror bo tak bolala mnie pochwa, potem leki na grzybice, a bol dalej jest,m mam juz kwiecien czyli 6 miesiecy boli mnie strasznie w przedniej czesci pochwy tak na 3 cm od wejscia, ostatnio lekarz powiedzial ze moze naciagnelam sobie miesien, i ze na to potrzeba czasu zeby sie zregenowal miesien, teraz staram sie o skierowanie o rezonans macicy, bo naprawde jestem juz tym zalamana, caly czas na L4 bo bol jest niesamowity, a ginekolog i urolog nic nie widza. moja prosba, jesli to rzeczywiscie ten naciagniety miesien to jak to wspomoc w leczeniu i ile to moze trwac? moze jakis nasiadowki, mascie? POMOCY!!!!!!

Gość sara3535
to co Ty miałaś za stosunek ażeby naciągnać mięsnoe pochwy? Szukaj lekarza z prawdziwego zdarzenia , moze napisz w jakiej miejscowosci chcesz się leczyć to dziewczyny raz dwa podadzą Ci adresy dobrych lekarzy albo jeśli jesteś z większego miasta to wejdż na forum o lekarzach bo tam są informacje o najlepszych. Powodzenia i weż sie za siebie bo jak długo tak można cierpieć.