Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatwisnizjaponskiego raju

Usuniecie ze znajomych na fb- pytanko?

Polecane posty

mam pytanie- mój znajomy usunął sie z mojego grona, gdy to zauważyłam i spytałam sie dlaczego to zrobił, zdziwił sie i powiedział, że nic nie usuwał i on nie wie dlaczego tak się stało. Czy to jest możliwe?

Gość nie bo nic samo sie nie dzieje
wiec albo Ci sciemnia albo Ty go usunelas przypadkiem np. :)

nie, ja go na pewno nie usuwałam.

nic nie piłam.

Gość xczxczxczcx
o jebane to tylko gówniana strona do reklam ...

Gość hchjjhcc
o nieee, to tak samo jak na naszej klasie, identyczne dwie opcje albo TY go usuwasz, albo ON ciebie, innych mozliwosci nie ma, wiec ktos kręci :)

no wiec wczoraj przysłał mi ponownie zaproszenie, ale zanim zdążyłam go dodac, zniknęło. Teraz nie wiem- czy zaprosic go czy nie?

Gość cotowasobchodzi
ja nie wiem ale od jakiegos niecalego miesiaca na fejsie usunely mnie 4 osoby sami chłopacy i w tym 2 z mojej klasy. jestesmy w podstawówce wiec nie dziwie sie jezeli nie chca ze mna gadać ale najgorsze jest to ze nic im nie zrobilam wcale i nie wiem o co im chodzi? 2 chlopakom no faktycznie mogli sie obrazic ale tamci? nie rozumiem ich... to oznacza ze mnie przestali lubić bez powodu? nie powiem zebym ja ich jakos specjalnie lubila ale naprawde nic nie zrobilam... :( co to oznacza?

Co to oznacza?? To oznacza, że ich wkurwiasz i nie chcą Cię mieć w znajomkach.

Gość adaaaaaaaaaaaaia9d0
bo z Facebookiem jest coś nie tak. Ja zaprosiłam znajomego ze studiów, był w moich znajomych, potem zniknął (jakby mnie wyrzucił), ale na głównej tablicy pojawiają się jego posty, jakbym go w dalszym ciągu miała wśród znajomych. Teraz to nawet nie wiem czy jest na mojej liście czy jednak go nie ma :D

Gość cotowasobchodzi
no ale ja im nic nie zrobiłam ani nie gadałam ani nic to o co chodzi bo ja juz nie wiem mialam i juz nie mam ale sorry 3 usunęło a nie 4 ale i tak o co chodzi nie wiem bo : nie gadałam do nich nczego obrażliwego ani wgl, oni tez nie gadali tak o sensownych zeczach ,no nic to bez powodu??! czym ich wku*wiam? tym że nie gadam? tym że nie obrażam? no to czym? tym że nie pisze do nich na fb? kurwa czym bo ja nwm!?

Gość cotowasobchodzi
i z tego powodu mam samobójstwo popełnić??! no chyba cie pogieło head shot no k*rwa ale zdjęcia zajebiste! a co do tamtych to jest ich sprawa no i h*j ! i sorry za słowa..;pp

Gość cotowasobchodzi
Już wiem o co poszło spoko ale o nic sensownego