Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forgetfulness

Jak zdać maturę z matmy chociaż na 30 % ??

Polecane posty

Hey wszystkim dotarłam do 3 klasy liceum głównie dlatego, że od początku liceum miałam beznadziejnego matematyka. Wychodził w trakcie lekcji na 20 min, wracał opowiadał jakieś historyjki ze swojego życia a jak już się brał za uczenie to myślal o niebieskich migdalach i mylil sie piszac cos na tablicy, a potem mowil ''sorry ludzie'' i sie smial glupkowato. Nikt nie zglosil tego do dyrektora poniewaz tak bylo 'latwiej' a teraz jest ból bo czeka mnie matura a dla mnie to czarna magia. Nie mielismy kartkówek, wszystkie sprawdziany pisalismy wspolnie cala klasa, czyli robil je ktos najlepszy a my [po prostu zżynalismy na oczach nauczyciela. Przelecialy tak 3 lata bez zupelnego stresu a teraz jest mi nie dobrze na mysl o matmie........ :| rozwiazywalam testy maturalne i wychodzilo mi gdzies srednio od 7 do 9 pkt. czyli żal. zadania z trescia nie rusze. nie mam o nich fioletowego pojecia. to bylo liceum zaoczne, pozostali nauczyciele fajnie przykladali sie do nauczania, lubilam angielski bo babka trzymala dobry poziom, polski to samo, a z matmy jestem gorsza od typowego szostoklasisty......... Macie jakies zlote rady? moja matura jest bez szans, bedziemy ja pisac w sali teatralnej w 20 osob.

dzięki carrie :) forgetfulness - nigdy nie jest za późno na naukę ... powtórz sobie równania i nierównośi kwadratowe bo zawsze są , geometrię i funkcje i bedzie spoko na 30 % dasz radę

Gość nie łam sę
nie każdy w tym kraju musi mieć maturę :) 🖐️ choćby Ty :) 🖐️

Otwórz ksiazki od matmy, rozwiazuj jak najwiecej zadan innej mozliwosci przeciez nie masz :) Ja miałem sam problemy z matmą z tym że jak miałem przez trzy lata nauki w liceum korepetycje i jakoś sie udało zdać mature z matmy w poprzednim roku ;)