Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina159753

moja młodsza siostra i sex?

Polecane posty

Gość karolina159753

Mam 19 lat i młodszą siostrę 14 lat. Bardzo sią ostatnio o nią martwię, mówiąc krótko obawiam się, że ona już zaczęła uprawiać sex. Rodzice wyjechali na kilka dni z domu a ja mam się nią opiekować. Wczoraj późno wróciłam od koleżanki, otwieram drzwi i słyszę krzyki i pojękiwania siostry- wmurowało mnie, przez chwile nie wiedziałam co robić, ale w końcu trzasnęłam drzwiami i szybko pobiegłam do jej pokoju. Drzwi oczywiście były zakluczone a ja musiałam się nieźle nadrzeć żeby mi otworzyła. P patrze a okno w jej pokoju jest otwarte!!!!!!!!!!!!!!! Pytam się co robiła, a ona mi na to że nic. Mówię jej że słyszałam krzyki a ona że to nie jest moja sprawa i szybko zakluczyła drzwi. Próbowałam z nią rozmawiać, ale ona włączyła na maxa muzykę, więc dałam spokój. Cały czas o tym myślę i oczywiście rozważam dwie opcje: współżycie z chłopakiem lub masturbacja. Rodzicom nie chciałabym o tym mówć bo straciłabym jej zaufanie. Co robić? Sis od wczoraj nie wychodzi z pokoju.

Gość jak wróce z włoch
i teraz dopiero masz problem umrze z głodu i co rodzice powiedza na to

Gość no jak ?
rozluźnij atmosfere troche,moze sie masturbowała i teraz jej głupio.

moim zdaniem to raczej się masturbowała. bo wątpię aby 14 latka miała faceta ;]

Gość włoskie pomidorki z bazylią
wyfrunol? :O a cóż to za gramatyczny potworek :O

leviatan hahahhahah :D 14 lat to niby za mało na faceta? hahahhaha to czemu tyle 14 latek albo i 13 latek traci cnotę? hahhahaa, znawca od siedmiu boleści się znalazł hahahha :D

Gość Dziewczyna..
kiedys przylapalam moją wtedy 13 letnią kuzynke na masturbacji...wyszlam z pokoju.... ale ona mnie unikala pare miesiecy.....

Ja stracilam cnote w wieku 9-ciu lat i dlatego taka glupia jestem.Jezuuu!Jaka ja glupia!

Gość karolina159753
Chodzi o to, że ona ma chłopaka- 15 lat a wiadomo co takim chodzi po głowie. Nie wiem co mam o tym mysleć, może okno było otwarte bo było i tyle. Ona mi ufa, ale czy na tyle żeby powiedzieć prawdę?

Gość sosynkaaaa
łahahahaha 22 letni prawiczek nie moze sobie wyobrazic ze 8 lat mlodsza dziewczyna moze sie bzykac a on NADAL NIC nawet cycka nie widzial !! :D

Gość dfgdgfererdsf
dobrze, że martwisz sie o siostrę. ciężko gadac z kims w tym wieku, ale powinnaś jej uświadomić , że może żałować tego i że ma jeszcze czas na seks. nie jesteś jej wrogiem, powinna miec wsparcie w Tobie. powinnas jej to wytłumaczyć, tez jestes mloda dziewczyna i może powinnyscie gadac o seksie jak psiapsióły? ale tak żeby dotarło do niej że jeszcze nie czas na to;) na pewno jesli wtedyna nią nakrzyczałaś czy coś takiego nie bedzie chciala Ci zaufac.. musisz zdobyc to zaufanie i zawsze służyć radą (nawet jesli ona ten seks uprawia, bo nie zmusisz jej zeby tego nie robiła).

Gość mikikiku
Jak mieszkasz na parterze to raczej sie pusciła XD

"moim zdaniem to raczej się masturbowała. bo wątpię aby 14 latka miała faceta ;] " Hahaha...Levviatan nie bądź naiwny, teraz dzieci w podstawówce bawią się w chodzenie. Sama miałam chłopaka w wieku 14 lat, ale żaden sex nie wchodził w grę.Poza tym mój starszy brat powiedział, że jak się dowie, że robimy takie rzeczy to nogi z dupy powyrywa. Autorko pogadaj z nią na spokojnie, w końcu obie jesteście dziewczynami, więc nie będzie to jakoś bardzo niezręczne.

Gość karolina159753
Doszłam do wniosku, że jako siostra nie mogę wciąż być dla niej miła i wgl. czasami muszę ją opieprzyć a zwłaszcza teraz. Jak do niej dotrze, że nie będzie ze mnie idiotki robiś to porozmawiamy na spokojnie. Myślę, że tak będzie najlepiej.

Gość dfgdgfererdsf
rób jak uważasz. licza sie skutki nie metody;) powodzenia

Gość ogniomistrz kaleń
mieszkasz na parterze :classic_cool: ?

Gość normalni zamykają na klucz
zakluczona to ty chyba jesteś tłuku

Gość Mazowszzzanka8666
ona pewnie jest z okoli Poznania :D tam mówią zamiast zamknięte na klucz drzwi - "zakluczone" :P

Gość ziomek15
Hehehe, wyruuchalem ci siostre, a ty nic nie mozesz zrobic :D🖐️

Gość chłopak twojej siostry
prokuratora naślij na niego toż seks poniżej 15go roku życia jest nielegalny :O

Gość karolina951753
dziękuję za rady. Gdy tylko sis otworzyła dzwi ja wtargnęłam do jej pokoju na siłę. Skrzyczałam ją i uważam, że postąpiłam słusznie. Zabrałam jej też ukradkiem telefon i możecie uważać, że źle zrobiłam, ale nie chciałabym teraz bawić siostrzeńca/nicy. Przeczytałam wszystkie smsy dotyczące jej chłopaka i wiem, że na 100% z nim nie spała bo miał być w tym czasie u kolegów. Wiecie jak mi ulżyło? Dowiedziałam się też wielu ciekawych rzeczy...Po tej akcji wiedziałam, że dotarło do niej to, że martwię się o nią. Po jakś 3h sama przyszła mi powiedzieć co się stało. Na początku było trochę niezręcznie, ale nie prawiłam jej żadnych kazań typu seks jest zły itp. starałam się zachować luźną atmosferę co świetnie poskutkowało. Porozmawiałyśmy sobie sprawach związanych z seksem i nie tylko, wszystko jej wytłumaczyłam i starałam się dać jej do zrozumienia,że seks to nie zabawa i że zawsze może mi zaufać. Jeżeli kiedykolwiek będziecie w podobnej sytuacji co ja a macie bardzo dobry kontakt z siostrą to zróbcie wszystko żeby rozwiązać to między wami i nie wtrącać w to rodziców. Wiem, że młodzież dojżewa teraz szybciej i wgl, ale gdyby starzy się dowiedzieli to nie daliby jej żyć. Taka mocna więź siostrzena bardzo pomaga. Sama się zdziwiłam, że aż tak się przede mną otworzyła,bo na koniec to mnie wypytywała kiedy zaczęłam się interesować seksem, filmami itp.Więc śmiało rozmawiajcie z rodzeństwem, bo ono także wolałoby z wami pogadać niż ze starymi. ;)

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą