Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podszyw offermy

czy prawiczek ma szansę na dziewczynę?

Polecane posty

Gość podszyw offermy

często w takich tematach wiele kobiet zarzeka się że prawictwo chłopaka by wam nie przeszkadzało, ale czy aby na pewno? pomyślcie, przecież nasze prawictwo nie bierze się znikąd! decyduje o nim czy to nasz ciotowaty wygląd, czy ciotowaty charakter! czy więc aby na pewno prawiczek ma szansę na dziewczynę? NIE! NIE MAMY SZANS! i o ile samo prawictwo nie jest przeszkodą do tego by znaleźć sobie dziewczynę o tyle czynniki powodujące że jesteśmy starymi prawikami są decydujące w tej kwestii! szanowni koledzy, nie łudźcie się że kiedyś będzie mieć dziewczynę, żadna was (nas) nie zechce, od jednych z nas uciekną jak poznają nasz charakter, uciekną do bad boyów, a na innych nie spojrzą nawet ze względu na ich wygląd, my nie mamy szans na lepsze jutro! jedyne wyjście to iść do prostytutki :classic_cool:

Gość wrzucili to ścierwo do morza
oczywiście że ma, na Renię Rączkowską.

Gość były prawiczek
gówno prawda ...ja straciłem prawictwo w wieku 25 lat wymagało to dużo samozaparcia i samodoskonalenia ..obecnie mam 2gą dziewczynę i 27lat ,a co będzie to będzie.To ze byłem za małolata nieśmiały i mało przebojowy nie oznacza że na "starość" nie mogę taki być...po prostu pewnego dnia powiedziałem sobie dość !! zacząłem się zmieniać trwało to trochę czasu i efekty są.

doświadczeni faceci potrafią się kontrolować...wiedzą co i jak...i to chyba Was różni...chociaż jak poznasz dziewczynę i będziesz z nią myślę że to nie ma znaczenia wtedy jak będzie Cię kochać;) takze luuuuz