Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rert

Jeszcze jedno pytanie o ankiecie i wynikach na wykresie..

Polecane posty

Gość rert

Sluchajcie jak to zrobic.. chce wyniki pokazac na wykresie kolowym ale.. w pytaniu mam np. odpowiedzi tak, nie, nie wiem, raczej tak, i inne. {Przy innych trzeba podać własna odpwoiedz. Jak to uwzglednic na wykresie? To sie jakos uwzglednia? Ze np. przy innych, wymienia ktos to a to. Czy tylko procentowo piszemy INNE- 19 % ale juz nie robimy odnośnika na wykresie co tam w tych innych ktos wymienil??

Ja piałam na wykresie tylko INNE i ile procent, a pod wykresem w opisie wymieniałam jakie były te inne odpowiedzi.

Gość rert
Dziekuje kochane pieknie za odpowiedzi! Słuchajcie.. juz zrobilam ten wykres kolowy ale.. pokazuje mi tylko w procentach wyniki, a chcialabym zeby pokazywal i procenty i ile osob odppowiedzialo tak a tak - czyli np 30 % tj. 4 osoby. Jak to zrobic?? Bo nie widze takiego przykladowego wykresu ktory by obejmowal i liczbe i procent..

A po co checsz pisać osobno ile osób ? MAsz takie wytyczne ? Ja wiem, że miało być tylko procentowo....

Gość rert
Tak mowisz? Myslisz ze procentowo wystarczy?.. Mnie sie wydaje ze lepiej jakby bylo procentowo ale i normalnie.. no sama nie wiem..

Nie wiem, ale wykres procentowy to wykres procentowy. Masz na początku ile osób brało udział w badaniu no i robisz to dalej procentowo już tylko....ale niech się jeszcze inni wypowiedzą. Ja robiłam w każdym razie tylko procentowo.

na kolowym nie pokazauje sie liczb tylko procentyu ej co Tyu studiujesz??