Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mara17wbz

spacer z dziewczyną (ubiór chłopaka)

Polecane posty

Gość mara17wbz

zakładając, że jest od 10 do 15 stopni i wybieram się z dziewczyną na zwykły spacer (do miasta, do parku, itp.), nie do żadnego lokalu, jak wówczas powinienem się ubrać? może być tak jak na co dzień, tj. bluza rozpinana, z kapturem lub bez, czy raczej sweter, koszula, marynarka? mam 23 lata.

Gość ja mysle ze fajnie wygladalby
zestaw- marynarka, koszylka jakas jasniejsza i jeansy:) tak luzno raczej:)

Gość ale marynarka musi być
marynarka powinna być casualowa, żebyś nie wyskoczył w marynarce od garnituru do dżinsów. A tak w ogóle to najważniejsze, żeby ubranie było czyste i schludne, włosy świeżo umyte i wyczyszczone paznokcie, oraz uszy. I świeży oddech.

Gość ja mysle ze fajnie wygladalby
taka rozpięta od garnituru tez fajnie sie prezentuje z jeansami:)

Gość mara17wbz
marynarki niestety odpadają, bo czuję się jak laluś w nich.

mara17wbz zakładając, że jest od 10 do 15 stopni i wybieram się z dziewczyną na zwykły spacer (do miasta, do parku, itp.), nie do żadnego lokalu, jak wówczas powinienem się ubrać? może być tak jak na co dzień, tj. bluza rozpinana, z kapturem lub bez, czy raczej sweter, koszula, marynarka? mam 23 lata. Facet powinien być zaradny. Po co dziewczynie ktoś, kto jest jeszcze bardziej bezradny od niej? Od razu zrezygnuj z randki, bo i tak ci nie da umoczyć kija w studni :D

To zależy od tego jaka jest dziewczyna :) jeśli ciągle chodzi w szpilkach i elegancko ubrana pewnie jej sie nie spodobasz w bluzie :) jak dla mnie bluza i jeansy byłyby ok :)

Gość ciekawe czy ten kolo
Facet powinien być zaradny. Po co dziewczynie ktoś, kto jest jeszcze bardziej bezradny od niej? Od razu zrezygnuj z randki, bo i tak ci nie da umoczyć kija w studni Nic dodać, nic ująć... Pizduś nawet się ubrać nie umie bez cudzej pomocy... pewnie mamusia mu strój wybierała do 18 roku życia

Gość Twój przyszły mąż:
http://th.interia.pl/40,gcd5c01cd2709742/i623179.jpg - nie powinno Ci być za chłodno 🖐️

O matko, chłopak chce pewnie zaimponować, a Wy od razu... Ja też byłabym za marynarką, ale skoro nie lubisz, to może koszula z kołnierzykiem i sweterek? do tego jeansy oczywiście

A poza tym jak jest zimno, to mógłbyś ją jednak zabrać do jakiegoś lokalu. Choćby na ciastko i gorącą kawę, albo na herbatę z rumem :D A po 3 ciastkach z ponczem i 3 herbatach z rumem, może będzie tak wstawiona, że pozwoli ci się objąć :D

Gość Twój przyszły mąż:
A jak wlejesz jeszcze w nią ze 2 browce to nawet łapę za majty śmiało cisnąć możesz :classic_cool:

Ja bym na twoim miejscu założył marynatkę. Pod nią może być t-shirt (ale porządny), albo rozpięta koszula ( o ile masz już zarost na klacie :D).

Twój przyszły mąż: A jak wlejesz jeszcze w nią ze 2 browce to nawet łapę za majty śmiało cisnąć możesz A nawet więcej, bo wtedy ona zaśnie :P

Gość mara17wbz
Twój przyszły mąż: - zdarzyło mi się to na siebie założyć :) prawda jest taka, że nie mam 23 lat, nie mam na co dzień takich problemów ze "strojeniem", ale byłem ciekaw, co dziewczyny najchętniej widzą "na" facecie. :)

Gość mara17wbz
Prawda jest taka, że jestm małym, pryszczatym stulejarzem i jeszcze nigdy nie spacerowałem z prawdziwą dziewczyną. Ale raz kolega dał mi potrzymać swoją lateksową lalę :)

Gość Twój przyszły mąż:
Na spacerze twój lata z chujem majtającym między nogami ?? :D:D:D