Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczelampisac

zaczelam pisac bloga... co wy na to?

Polecane posty

Gość zaczelampisac
W blogu jest kilka byków - interpunkcyjne i tak dalej - SZYDERSTWO jeszcze muszę dopisać w epitetach. Ale wszystko gra, nie? Jak polska orkiestra POD BATUTĄ... :( I tak będę pisać tego bloga aż całą szkołę wykończę za swoje marne życie wiecie. I jeszcze dłużej. Bo tak mnie wku... i tak dalej. Bo tu nawet przekląć nie można. I tyle :( Bo nie mam doktoratu. Przez zera ze wsi. I widzicie - po to się zmówili - jedni i drudzy nieszczęśliwi. No ale to mieszkanie , nie? Nic. Ani rodziny, ani forsy, ani mieszkania. Oj wy dostacie po ryju za mnie - i dwie osoby następne martwe. CO ZA ŚWINIE nie? :(

Gość zaczelampisac
KURESTWO zapomniałam napisać nie? CHAMSTWO - co jeszcze? ZŁODZIEJSTWO, ZAMORDYZM, MORDERSTWO, BURDEL, MELINA. Co jeszcze?

Gość nikt sie nie zainteresował
czyli teraz masz 35 lat owieczko Boża?

Gość nikt sie nie zainteresował
p.s jestes zayebista :) 😍

Gość Dostojny
Owieczko ja poczytam:)

Gość zaczelampisac
No 6 lat do kitu i 2 trupy więcej. Przez mój doktorat? Przez uczelnię. Obydwa w sumie. 2 ludzi. Muszę się nimi zająć wiesz. Dlatego wszystko dokładnie opisze jak to ze mną było wiecie. Bo ja miałam błąd w myśleniu w szkole ALE w innym kraju wszystko ZE MNĄ byłoby OK lecz jeden Amerykanin skoczył z dachu trochę przeze mnie też bo uczyłam biologii wtedy, a miałam angielskiego wiecie albo niczego. I wyjeżdżam przez to z Polski na zawsze. Żeby Polka zabiła Amerykanina. No właśnie nie jestem Polką. Ale to zabójstwo - ten wypadek jest bardzo ważny. I przegrał bo był nieochrzczony. Tylko tym. A tego nie wiedział wiecie i to jest bardzo ważne, że tak z tego dachu zleciał. Bo tak i już. Bo bym się musiała poddać w krajach anglojęzycznych a tak nie. No ale on nie żyje i daje mi USA w prezencie bo on tam wytrzymać nie mógł , ale mnie to USA daje - jak tam wytrzymasz mi mówi to se to USA zjdedz. Chyba widzisz już jacy są. No ale zawsze byłoby na mnie wiecie. No to nie od razu USA i tyle. No co jeszcze, nie? Na razie jestem bez grosza to będzie w następnym wpisie w moim blogu, ale jak się odkuję to jeszcze po mordzie dostaniecie. Zobaczycie. Taka sobie już jestem i tyle :(

Gość niezwykłaaaaaa21
a własciwie to o co chodzi? jak szczuli ? latwo sie pisze bloga na blogspocie?

Gość zaczelampisac
Nie pisze się łatwo bloga. Poszło o to , że za daleko zaszłam i tyle. No to już nic nie mam i tyle. Takie zera tam mnie uwaliły. Dokłanie jedno zersko - na końcie z 10 samobójstw i po mnie. I tyle :( Poprzednia epoka niby, no ale? I tyle :( Amerykanin to samo. On już niczego nie powie. Zrobili z niego popiól. ALe TO SAMO pocieszam się i tyle. No i tyle. Doktoratu nie mam i tyle. Zdrowie spieprzone bez sensu i tyle. Nie wiedziałam po prostu co mam robić - uważałam, że jak mówią że praca stała to trzeba do szkoły iść. Nie wiem... może nie miałam iść? Kto wie, nie? Nikt nie wie co robić, ale jakiś papier i mnie nie ma. No ale nic nie przyszło. Przydałby mi sie chleb z nieba. Tego też nie było. Tylko złodziejstwo. Co jeszcze? Kolesiostwo pasuje nie? Lizusostwo, debilizm, wredota, kretynizm, idiotyzm, HORROR, bałagan, kryminał. ? :(

Gość zaczelampisac
Już powinnam mieć dziecko od tego czasu i być mężatką. A PRACA? Hmmm.... powinnam być kurwą jak 11 lat temu. Niezła ta Polska. Myślałam że uda mi się uczciwie tu coś osiągnąć. Ale jednak co dupa to dupa. Ale wiecie zarabiać chleb dupą - no to kurwa tak zarabia i mam was w dupie. Po co w ogóle macie te szkoły - nazwijcie to BuRDEL i już. Nie wiem. Nie chcę tak żyć. No to zostaje szkołe znieść i 15 lat i 5 dzieci mieć a co żreć to mnie to wali. Co to ma być do cholery i koniec. Mam to wszystko w d... naprawdę :( No bo niby gdzie :(

a ja ogladam na TVN ie wlasnie serial MENTALISTA kryminalny...fajny:) Owieczko obejrzyj sobie lubisz kryminalne seriale?

Gość niezwykłaaaaaa21
u mnie też popełnili samobójstwo przez jakieś zasrane nauczycielki polskie szkoły są glupie... fakt lepiej dawać dupy przynajmniej sie nie płaci podatkow na darmozjady w sejmie

Gość zaczelampisac
No lubie seriale kryminalne, ale seriale to lubię medyczne najlepiej, a kryminały to lubie czytać bo to wciąga wiesz. sherlocka Holmesa lubiłam. Takie tam rzeczy. Jego najbardziej bo krótkie - cos można się nauczyć i tyle. No i tyle w sumie i koniec. U Ciebie też zabili przez nauczycielki. Nieżle :( Co oni są warci w tej Polsce? Nic . same kapy wstawiają i nic więcej nie robią. Postawcie na książki - tak będę pisać w moim blogu. W książkach znajdziecie wszystko , a oni? Co oni wam wytłumaczą. Ja to napiszę w moim blogu NIE WARTO stawiać na nauczyciela w polsce. W Polsce się stawia na książkę i kasę i NIC POZA TYM TU nie ma. Kościól od Ducha św. jak w USA. Jednak myślałam, że są coś warci - nic. No przeraża mnie to, ale wiele rzeczy mnie też przeraża. Tak jest i już. Można tylko płakać i nic poza tym :(

Gość mam problem z literą Ł
a co sądzisz o ślubie Kate i Wiliama?

Gość zaczelampisac
cześć Wam, nie oglądam niczego. Myślę dużo ostatnio. Szukam pracy. Muszę wyjechać i trochę zarobić. Mogłabym szukać czegoś w Polsce ale musiałabym mieć swoje mieszkanie, a niestety go nie posiadam. Czy będę takie mieć? Nie wiem. wszystko jest źle - niepotrzebnie przejęłam się moim paszportem niemieckim - zmarnowałam masę czasu i znajomości w zyciu. Miałam trzymać z ludźmi, którzy wyjechali do Anglii, a ja zaczęłam się uczyć niemieckiego. Jak idiotka. Nie rozumiałam, że to są tylko pieniądze za papier. Ostatnio spotkałam wielu POLAKÓW - oni nie byli w ogóle proniemieccy bo to się wyczuwa - kryminaliści, najgorsze barachło w Polsce - wszyscy w Niemczech bo mają paszporty załatwione. Wiecie - i tak mi przykro , że znowu to samo co z historią o mojej matce. Zwykły deb ma się dobrze, a ona się powiesiła. I wiem, że mam się tego trzymać bo znalazłam właśnie bloga polskiej baptystki. Pozostaje mi odejść z kościoła bez papierka i tyle. I wiecie - całe szczęście że Pan Jezus miał TAK PORZĄDNY chrzest i powiedział uczniom idźcie i chrzcijcie na cały świat bo wiecie to nie ma sensu wszystko bez chrztu. I co z tego, że byłam u komuni i bierzmowana. Bez sensu. Zostaje mi tylko Maryja i w razie co spadam. Powinien być kościół zielonoświątkowy, ale wolę rodowód maryjny i zostają baptyści i tyle. Żeby nie było, że stoję o księży katolickich, którzy popierają morderców. A przegrałam przez morderstwa - dlatego nic w życiu nie osiągnęłam bo każdy zabił albo zgwałcił i tak powinno być. No to wiecie... jeszcze to przemyślę wszystko, ale w sumie zostaje się wynieść. Nie wiem. No nie wiem - czy ja się przypadkiem nie ośmieszam będąc katoliczką? Jeszcze zakonnica z dziećmi - no nie za dużo tego? A te śluby o spowiedzi nie mówię. No wiecie - oni chcieli mnie zabić, tego mojego durnego brata też. Przecież co oni tacy durni są - wiadomo, że jego ojciec nawet przybrany jest ważniejszy niż oni, dzięki temu ma wszystko - co on im zawdzięcza? Jak ci ludzie myślą. Wiecie ja tam trochę chodziłam więcej kiedyś , ale do sekty też. Bo to była sekta. Nie chodziłam tam do kościoła bo to tylko kasa. Nie umiem wam tego wytłumaczyć. Muszę sobie przemyśleć całe życie swoje. No bo wiecie ja już powinnam być męzatką z 2 dzieci i tak dalej - małych bo póżno, ale moich. Oczywiście mogłam wcześniej ale nie tak i tyle. Dałabym wam linka do tego bloga, ale się boję bo jeszcze kobietę zniszczycie, a po co jej to. I tyle. Pewnie też jej nie ochrzcili i tyle. Nie wiem co robić. Rośliny nie mają już dla mnie sensu. Niektóre ale to tam moja sprawa. I tyle. Nie wiem co robić i tyle. A oglądać mogę co najwyżej dr Housa - reszta to tam. Jeszcze Anna Maria Wesołowska i koniec. Nie mam humoru. Miałam nie wierzyć wariatom okolicznym. Powinni siedzieć jak ten mój ojciec - za gwałt powinno się go wsadzić. Przynajmniej by spokorniał wiecie, a tak? Jedna pycha. Mogę jeszcze słuchać muzyki, ale też zależy co i jak wszystko. Wczoraj rzuciłam na forum taki kawałek polski, że jeden gość spotykał się z laskami i każda była na 5 minut (na innym forum niż to) aż w końcu zaczął wariować dosłownie. I tyle. Muszę to dziś poprawić bo nawet się zastanawiał czy nie mógł być z jakąś dłużej wiecie. Ale coś nie za bardzo mu to wychodziło. No i taka była piosenka i wiecie całe to życie to takie jest w Polsce - każdy na 5 minut i wszystko na 5 minut. Tak to właśnie jest i tyle. No i co jeszcze mogę napisać. Dziś w Polsce święto do rodowodu maryjnego. Jedno z wielu. Tu najważniejsze gdzie indziej bez znaczenia. Są ważniejsze. Jeszcze przydałoby się Chrystusa Króla Polski, ale na to nie liczcie z Kościołem od Ducha Świętego. Oni nikogo nie potrzebują - ani Ojca ani Syna - jedynie Duch Święty im spasował. Nikt poza tym powiem wam i tyle w sumie. Co tu robić z takimi kretynami powie Bóg i tyle. Też muszą być. I patrzcie co to wszystko warte - jedna Maryja w Polsce i Duch Święty - raz dzieci nie ma, a dwa no w sumie bez studiów wyższych nie podchodź do nikogo. A co z tego? I wiecie - no co mi zostawało na studiach? Zmienić wiarę albo iść w sektę gdzie znalazłam coś dla siebie i owszem, ale to była sekta wiecie i nie wiara i ja to wiedziałam. Nie o to chodziło żeby sobie na wycieczki jeździć tylko po prostu o coś mi tam chodziło i TO BYŁO TO. Nie tylko o śpiewy. I tyle. I do dziś to samo i koniec. A moja matka jak umarła? Też miała być baptystką i nie po niej. A umarła bo była katoliczką. I co teraz ja mam robić. I wiecie wiem że gwałt zbiorowy można ograć. Bo można i ja wiem jak. Nawet 12 apostołow wiem jak ograć. I też bym miała koleżanki fajne ze studiów, a tak też się powiesiły bo zamiast modlić się jak to ograć to księża każą gwałcić takie. A siostry moje? Też zgwałcone. Też nie umiały tego ograć. I to można tak ograć wiecie , że do piekła wszyscy jak nie żałują bo grzech ciężki. Dlatego się mówi takie rzeczy. Wiecie 4 osoby mniej w życiu przez gwałt zbiorowy. Walcie się wszyscy dalej i tyle :( Pozdrawiam :(

Gość zaczelampisac
Wiecie wszyscy myślą, że poszła do piekła. Nie. Ochrzcić to sie chciała bo była nieochrzczona. Po prostu się ochrzciła. U katolików. I to tak wyszło. Bo w zasadzie tak pasowało. A zakon to już był pomysł do potępienia. Ale chrzest nie. Może dlatego nie umiała się wynieść? Ale wiecie miała rodowód to nie pasowało zmieniać wiary jak mnie. I tak została tą katoliczką. i tyle. A to ja chyba też bo wiecie - znowu bym musiała latać , szukać tych baptystów, a nie chce mi się. Nie mam kasy. Gdybym miała widoki na pracę w Polsce to jeszcze, a tak? A w Londynie w razie co i tak kościół anglikański mi zostaje no to ile razy można się chrzcić. A to znowu inna wiara bo z baptystów mi każą iść do kościoła anglikańskiego. Bo to wiem. A to już zostanę tą katoliczką. Ze względu na chrzest wiecie - że bym się musiała chrzcić do końca życia, a przecież jeden chrzest powinien być, a póżniej można kombinować ale chrzci się w każdej wierze chrześcijańskiej i tyle.

Gość zaczelampisac
Polskę teraz wiecie ratuje tylko Brygida Szwedzka, która w bardzo prosty a zarazem skomplikowany sposób do odkrycia w Polsce jest od Maryji już. No tyle dzieci patrzcie i też nie bezpośrednio od Maryji, ale nasi księza dojdą od kogo ona jest to mi kaktus wyrośnie. I też musi być bo powiedzą jej w Niemczech - a za Niemca to sie nie można było wydać, co? Dzieci by normalne były? A ona im powie - bez rodowodu? Szuje wstrętne. Bo widać wyraźnie że miała mieć rodowód. I chyba im o kogoś chodziło konkretnie, że tak z tą północą nie za bardzo trzymają. I powie, że woli tego swojego SZWEDA niż ich Hitlera. No bo kogo oni jej mogli przysłać? Hitlera bez znaczenia i tyle. I by się potępiła przez nich a tak to nie. Taka była i tyle :( - A czemuś byś się potępiła się zapytają Niemcy I nie powie im nic. Sobie pójdzie w swoją stronę - a czemu oni się potępiają zapyta się. Czemu się Niemcy potępiają? Z jednego powodu. Bo w Polsce powiedzą bo nie żałują Żydów - też, ale to bez znaczenia. Inny jest powód. Ale cicho i tyle :(

Gość dwa slowa dla ciebie
owieczko bardzo sie ciesze ze wkoncu to zrobilas bo blog dla ciebie to idealne wyjscie. wiec przestan juz pisac na kafe ,pisza na swoim blogu.

Gość a co to ma byc
owieczko slodka tez czytam bloga twojego. pisz dalej

Gość zaczelampisac
Wiecie - najbardziej cieszę się , że umiem ograć gwałt zbiorowy bo powiem wam ostatnio tak sie wkurzyłam bo dana osoba , o której myślę miała za sobą gwałt zbiorowy. No ale robiła różne rzeczy w życiu jeszcze wiecie i trudno o czymś wyrokować. Ale dziś jestem WŚCIEKŁA bo wychodzi na to, że wszystko co ma to z tego gwałtu. Dlatego samobójstwo jest dozwolone z takiego gwałtu bo tak żyć to się powiesić i koniec. I wiecie - bo nie rozumiałam po co mi to było - cała ta BEZSENSOWNA wyprawa - chyba, żeby to zrozumieć. No ale wiecie - to wszystko co robi to z powodu tego gwałtu. Nie mogę po prostu. Bo wiecie - jakiś sens to miało. Myślałam, że tylko tę pracę ma z powodu gwałtu, nie słuchajcie wszystko , 2 kierunki studiów też - wszystko. No to warto tak myśleć? Bez sensu :( Chyba po to tam byłam żeby to kapnąć i tyle. I jak to ograć. I tyle :( I taki to jest sposób i na przyszłość bo wiecie - dlaczego się trzeba przejąć tymi osobami. Jak ktos chce, a nie że normalne to jest. Bo ktoś tak powie. A to jest 12 osób. Bez sensu :( I tyle :( I zawsze tak będzie - to jest krzywda ludzka. UPOKORZENIE. I jak coś jest słuszne to tak, ale wiecie ile tego jest słusznego? 1% bo wiem. To na 100 gwałtów zbiorowych jeden jest słuszny. JEDEN. Ale dużo :(

Gość zaczelampisac
I z popierania tego zrobiło sie w Polsce chodzenie do kościoła. Dlatego do Polski dzieci z Anglii sie nie oddaje bo niczego nie rozumieją. Gwałt 12 Apostołów. Tego żadne dziecko z Anglii nie rozumie. A te Angole chyba widzą jak jest i tyle. Niemiec to Cię zgwałci jeden na jeden i tyle. A w Polsce CAŁA GRUPA i tak się też głupota zaczyna i CZY TA GRUPA MA RACJĘ? To sobie odpowiedzcie. A teraz sobie przyłóżcie do tego Apostołów i Judasza. Co zrobił Judasz i miał to wiedzieć, oburzyć się i odejść. Co to ma być? Pan Jezus poszedł na krzyż bo z takimi trzymał, a on? I tyle. A czemu z nimi trzymał? To też ma swoje uzasadnienie i kto go na ten krzyż posłał. I tyle. To wszystko ma sens a reszta? Gdzie w tym jest sens. I skończyłby na krzyżu tak czy siak, ale... może można go było po 3 godzinach dobić, a to co z Nim robiono to... po prostu wbić w Niego dzidę i też po Nim, a tak wbili, ale bez znaczenia i tyle. I źle im powie, że mieli wcześniej Go ciachnąć i by to miało znaczenie, a tak? Zostało po Rzymie prawo - powiedzą Mu. Prawo im powie. Masowe morderstwo i tyle. Samobójstwo mu powiedzą. Samobójstwo - na szczęście każdy wie jak wybili chrześcijan i po co tam poleźli - powie Apostołom i ciekawe że mieli iść do Rzymu. Bo wiem, że on im kazał iść tu i tam i mieli Go słuchać wiecie, a na pewno każdy polazł gdzie chciał. Kto ma znaczenie? Kto był posłuszny? Na pewno święty Jakub, święty Tomasz, trochę jeszcze święty Andrzej, a reszta? Robili co chcieli. Judasz był najbardziej posłuszny -aż po śmierć krzyżową bo patrzcie jaka śmierć pasuje Judaszowi. Na krzyżu. I tak byłby święty, a że się zabił to się sam potępił i tyle. Bo tego trzeba żałować choć to jest skomplikowane akurat, ale w Jego przypadku absolutnie. Z samobójcami nikt nic wspólnego tam nie miał. Ze mną by się nie potępił. Bo jedno samobójstwo. A z innymi tak. I tyle :( Dlatego wiecie chyba spotkałam takie osoby jak spotkałam w taki sposób jak spotkałam zeby sie po samobójstwie nie potępiły. I tyle. Bo nie rozumiem też tego - bo mi na nich nie zależało. A się zabiły przeze mnie i się nie potępiły. Bo za mną szedł łańcuszek samobójstw począwszy od mojej mamusi, jej rodziców przybranych i chrzestnych. :(

Gość a co to ma byc
nikt sie przez Ciebie nie zabil.Nie mow tak !!!

Gość a co to ma byc
kiedy bedzie ciag dalszy na blogu?

Gość zaczelampisac
No cudem. Nawet nie wiedzą czemu. A wiecie - ciekawe czy to zero za to, ze sobie pierdnęłam w książkach raz dosłownie pracę tam dostanie. Wszystko z gwałtu. Wiecie kiedy się w Polsce uczy? Jak was zgwałcą w USA. i tyle. I wiecie - przykro mi bo w sumie tyle się starałam i w ogóle, a tu ani papierka a kogoś w USA zgwałcą, ani na policję DOROSŁA OSOBA nie potrafi iść i ona dostanie stałą pracę w Niemczech bo ZNA JĘZYK jedyny powód. I wiecie - no wiem jak sie dogadać, ale PO CO TE PASZPORTY? PO CO? Czy oni nie rozumieją, ze mnie ich DEBIL zrobił z gwałtu? No to niech zrozumieją i mieli mi tego paszportu nie dawać bo sie go mieli zapytać czy ma rodowód bo to jest krzywda ludzka i tyle. Bo wiecie 9 lat uczyłam angielskiego. PO CO? mi powiedzą w Anglii. Bez sensu. Nie było godzin - tym bardziej zostawał wyjazd do Londynu I NIC WIĘCEJ. NIC. I PO CO TEN PASZOPORT WY NIEMIECKIE GÓWNA i koniec wiecie. I tyle. A jak po coś to paszport i koniec. Bo naprawdę nie pasuje ten angielski bez paszportu, a poszłam go uczyć bo po prostu tak pasowało, a myśląc państwem w zyciu bez paszportu tego nie ma - jest bezrobocie i WYJAZD bo studia doktoranckie były zaoczne, nie było co żreć - zostawał wyjazd. No ale paszport. I CO Z TEGO MI POWIEDZĄ? A mój brat? Co on tam robił. I że nie mieli go nie przyjmować bo nic nie umiał - nawet się dogadać. Bo co? Studentem tam był? Zaocznym? No to w Niemczech i rozumiem całośc, a tak to wiecie w dupę niech mnie pedaly ugryzą i tyle. Bo ja mam do nich pisać - jak sie OŻRĘ wiecie. Albo jak mnie zbiorowo zgwałcą. To sobie to ogram i też ich nie potrzebuję. Ani ich jebanych książek - bo ksiażki miały znaczenie. No jak to że tam raz pierdnęłam. Żeby im nie było za ciężko z Chinami i tyle :(

Gość zaczelampisac
A Arabów tez nie popeiram . Tak mogą tylko maniaczki schlane myśleć. Raz pisałam z Arabem Z MAROKA. Nie z Niemiec. Do Niemiec trafię bez Arabów. I tyle. Ale wiecie - zboczeńce polskie i taki koniec :( Niemcy nielepsi, ale ja nie jestem Niemką. Kiedyś wszyscy będą mieć rodowody i tylko będzie, że w Niemczech się zaczęly. I tyle. A teraz nikt już dawno nie wie o co chodzi i tyle. I koniec. Ludzie z wartościami.... tak - to Niemcy. Jak i USA mi powiedzą - i tak każdy woli im powiem i że mi całe życie zasrali tym paszportem bo bym się uczyła u Brytoli i tak stała o USA, a ja stałam przez Niemcy i źle. No niby miałam rację, ale po co mi ten paszport i tak tam nie zarabiałam wiecie. A jakie szanse na życie w Niemczech. Z rodziną mi powiedzą . No ale jaką? Z kim? Z NIEMCEM? Nie ma szans przecież widzą. Przecież bym go rozniosła i zaś by było źle bo jakaś Polka sie rozwiodła albo nie wiem co :( Muły głupie i tyle :(

Gość zaczelampisac
A ci moi rodzice takie same i tyle. Cwaniaczek ojciec przybrany i tyle. Matka - rządzić. Włoszka pierdolnięta. Wiecie co do niej pasuje? RELIKWIE. I wiecie - ten mój ojciec zawsze dostanie po ryju od niej bo się miał ożenić i normalnie żyć najwidoczniej i tyle. A trzymać z moim ojcem jak się matka powiesiła. Przecież Angielka się nigdy Włoszce nie da. Jeszcze Szkotka. Bez sensu. I z ojcem jakby trzymał to bym matmę miała, a z matką? A ona sobie żyła BABCIĄ kłamiąc całe życie o matce. Na szczęście moja też miała grób i ją mam gdzieś bo bym jej dziś przyjebała już za całość w wieku lat 35 bo zostawało jej mnie oddać i z 1 dzieckiem do miasta się wynieść. ALE po co? 2 dzieci na wsi - pasuje bo widzi że moga być. Nieżle. A ja? Czy ja w ogóle istniałam? Miałam wiedzieć, że można się zebrać po prostu i wyjechać. DO DOMU DZIECKA. I wtedy bym była normalna. A tak to nie. Bo tak. Bo trzeba się zastanowić co tu robić by mieć pracę w życiu. A ja? Ty jesteś nasze dziecko. NIE. Jestem adoptowana. Przykro mi. A miałam być w Wielkiej Brytani. Bo tak chciała moja matka, ale kto się tym przejął? Mój ojciec... :(